Gadgeturi indispensabile unui bărbat activ

Dacă vara asta îți dorești să petreci mai mult timp în natură, plimbându-te sau distrându-te alături de prieteni, cu siguranță am descoperit gadgeturile perfecte pentru tine. Uite ce jucării inteligente am găsit în magazinele de IT din City Park Mall:

#skate electric
Nilox-IFA-2016-1-1280x853
Dacă îl urmăriți pe Casey Neistat nu aveți cum să nu vă fi îndrăgostit de un skate electric. Vara asta te provocăm să uiți de mașină și să te plimbi cu noul skate electric Nilox pe care îl găsești la Quickmobile.

Nilox DOC Skate este un skateboard electric capabil să atingă o viteză maximă de 12 km/h și are o autonomie a bateriei pentru o distanță de până la 25 de km.

Stabil și ușor de transportat, datorită manerului integrat în platforma, DOC skate este realizat din lemn și are un design unic, diferit de skate-urile clasice. Greutatea redusă a acestuia îți permite să îl folsești și în modul tradițional, atunci când acumulatorul s-a descarcat sau dacă dorești să schimbi stilul.

#brățară fitness FitBit

Perfectă pentru monitorizarea activității fizice dar și pentru monitorizarea somnului, brățata FitBit Charge 2 Black Silver de la Altex poate deveni partenerul tău perfect pentru o viață sănătoasă. Acest warable monitorizează pașii, distanța, caloriile arse, numărul de trepte urcate, minutele de activitate și are o autonomie de până la 5 zile. În plus, FitBit Charge 2 Black Silver dispunde de funcția de notificare pentru rapaus prelungit și trimite notificări pentru a te încuraja să pacurgi măcar 250 de pași pe oră.

#mini drone 

Profită de plimbările în natură și imortalizează peisajele superbe pe care le vei vedea vara aceasta cu drona DJI Spark Mini de la Quickmobile.

DJI Spark este o mini dronă care dispune de tehnologia DJI și care îți permite să capturezi cele mai importante momente, oricând te simți inspirat. Drona dispune de multiple opțiuni printre care: control inteligent, gimbal mecanic și o cameră foto-video de o calitate impresionantă pentru a te ajuta să depășești limitele creative.

DJI Spark Mini poate fi lansată foarte rapid, direct din mâna ta. Aceasta dispune de tehnologia FaceAware, astfel va decola automat după ce te va recunoaște.

#căști wireless

casti-wireless

Bazâdu-se pe ideea că muzica trebuie să te elibereze, nu să te limiteze, căștile Backbeat 3 de la Plantronics pe care le găsești la Quickmobile îți oferă cea mai bună experiență audio, fără cabluri deranjante.

Acestea se conectează prin Bluetooth la o gamă largă de dispozitive, inclusiv Apple și Android.  Difuzoarele redau sunete de înaltă rezoluție iar elementele intraauriculare blocheaza sunetele din exterior pentru a-ți oferi o experiență audio premium. Protecția nano P2i oferă căștilor rezistență la ploaie, umiditate și transpirație iar butoanele de control te ajută să ajustezi volumul, să răspunzi la apeluri sau să schimbi melodiile. Te poți bucura de 6 ore și jumătate de redare non-stop a muzicii, iar bateria se reîncarcă rapid prin cablul micro-USB.