Frumusețea nu ține cont de programările la cosmetică

Frumusețea e în fiecare din noi și trebuie doar să descoperim lucrurile mici care o fac să strălucească pe îndelete. Vara asta, noi credem că ar trebui să te bucuri de plajă, prieteni și distracție și să lași grijile programărilor pentru alții, care încă n-au descoperit adevărata savoare a verii. Și pentru că lucrurile bune aduc și alte lucruri bune, viitorul îți va mulțumi de asemenea.

Sună prea bine ca să fie adevărat? Din fericire, chiar există. Vorbim despre tehnologia IPL – lumina intens pulsată cu ajutorul căreia putem scăpa pentru totdeauna de părul nedorit de pe orice suprafață a corpului. Tratamentul este nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

shutterstock_276627359

Nu e nici o vrăjitorie, ci pură știință pusă în slujba stării noastre de bine. Melanina absoarbe lumina și o conduce către foliculul de păr. Acolo se tranformă în căldură și distruge celulele germinale care hrănesc foliculul de păr fără să distrugă însă țesuturile din jur. Odată eliminată sursa de hrană, părul moare și cade la un interval de 15 zile de la tratament. Chiar de la prima ședință vei scăpa de aproximativ 30% dintre firele de păr nedorite.

Fotoepilarea nu va fi niciodată eficientă 100%, dar la sfârștiul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%, iar cel rămas va fi decolorat, fin și foarte moale. Deci adio programări dureroase, costisitoare și consumatoare de timp liber.

Și chiar dacă nu-ți vine să crezi, mai avem o veste bună. Tehnologia luminii intens pulsate e și în Constanța, la Nomasvello (City Park, parter).