Febra reducerilor – de vorbă cu Sînziana Sooper

În fiecare an toată lumea așteaptă Crăciunul, Revelionul, ziua lui, sau o anumită vacanță planuită din timp.

Eu aștept REDUCERILE!

Aceasta este perioada mea preferată din an. Am o satisfacție enormă când găsesc item-uri pe care le-am vânat tot anul, la prețuri mici. Simt că le primesc cadou când reușesc să le cumpar la 39 de lei reduse de la 200.

La fel m-am simțit și luna asta. Cea mai fericită din Calea Lactee!

Când reușești să mergi la mall în perioada reducerilor, trebuie să stai cel putin o zi de dimineața până seara, sau cel mai indicat, două zile! Pentru că sunt foarte, foarte multe haine ieftine și trebuie totuși să nu le cumperi impulsiv doar de dragul prețului. Trebuie să analizezi, să probezi, să te gândești ce anume îți folosește cu adevărat și ce nu.

Eu când cumpăr la reduceri încerc să aleg haine care cred eu că vor fi în trend pentru mult timp, nu ceva ce nu o să mai fie cool într-o lună, două.

_MG_7235

Prima ținută aleasă de la Reserved se încadrează în această categorie căci este formată dintr-un palton clasic gri, pantofi stiletto gri și little black dress. Toate cele 3 item-uri cu siguranță nu se vor demoda prea curând. Din contră, recomand să le aveți în dressing căci vă vor salva din multe situații.

A 2-a ținută este caracteristică stilului meu personal. Formată dintr-o bluză roz veselă, o fustă de tulle cu sclipici, stiletto negri și o gentuță haioasă ciclam.

Hainele astea nu le-am ales pentru că sunt sau nu în trend, ci pentru că mă reprezintă în totalitate și le-aș purta oricând.

Le-am găsit în magazinul Mohito fiind prima dată când am făcut shopping la ei. Am rămas plăcut surprinsă, căci am găsit o grămadă de hăinuțe colorate la prețuri mai mult decât accesibile. Cu siguranță voi mai trece prin acest magazin!

_MG_7206

A 3-a ținută este de la Stefanel și pot să spun că este preferata mea din punct de vedere al calității materialelor. Sunt moi, fine, rafinate și, deși au prețuri mai mari decât celelalte două ținute menționate mai sus, mi se pare că merită prețul.

În garderoba mea nu se află numai haine scumpe sau ieftine, am un mix între ele și cred că din când în când merită să ne și răsfățăm. În plus hainele de la Stefanel au în general croiuri clasice care nu se demodează, iar dacă te hotărăști să faci o investiție, probabil o să porți mulți ani lucrurile acelea fără să se deterioreze.

_MG_7171

În concluzie eu am reușit să-mi cumpăr în acest sezon de reduceri tot ce-mi doream și aștept cu nerăbdare sezonul viitor.