Descoperă cel mai bun film al anului la cinema în City Park Mall!

Filmul „Dunkirk“, regizat de Christopher Nolan, este catalogat deja drept „cel mai bun film al anului“, majoritatea criticilor lăudând povestea, jocul actorilor şi mizând pe un premiu Oscar la următoarea gală.
Povestea peliculei surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat. Distribuţia filmului este alcătuită din actorii Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, precum şi Harry Styles, membru al trupei One Direction, aflat la primul său rol. De altfel, debutul în actorie al britanicului a fost apreciat de critici. Harry Styles joacă rolul unui soldat britanic în această dramă de război, inspirată de un eveniment petrecut în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când 338.000 de militari din trupele Aliaţilor au fost salvaţi, între 27 mai şi 3 iunie 1940, de nave de război, dar si bărci de agrement şi ambarcaţiuni de mici dimensiuni.
Drama de război a primit un procentaj de cronici pozitive de 97 pe Rottentomatoes.com şi se înscrie în cursa pentru o statuetă Oscar, după ce marile publicaţii internaţionale au lăudat-o şi au dat următorul calificativ: „cel mai bun film al anului de până acum“ („Entertainment Weekly“) şi „cea mai bună producţie din filmografia cineastului“ („Indiewire“)

Vino și tu la cinema în City Park Mall să îl descoperi.

Vezi aici programul filmelor de săptămâna aceasta: http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/cinema/
Sursa: cinemagia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *