Decembrie de poveste | Ne întâlnim cu Moș Crăciun și Jack McFrost

În acest weekend sărbătorește magia alături de Moș Crăciun și Jack McFrost pe tărâmul personajelor feerice.

Sâmbătă – 3 decembrie 2016
17:00–20:00Atelier de Creație – Fabrica de jucării – cei mai creativi dintre spiriduși sunt invitați să picteze tablouri de iarnă
17:00–18:30 – Vino să te distrezi alăuri de Ceata Veselă a lui Moș Crăciun. Jack Frost și Moș Crăciun vor conduce parade personajelor de iarnă: majorete, soldăței, crăciunițe si alte personaje de basm.
18:30–20:00 Aventuri în lumea spiridușulor – Tremurici și Spiridușul Poznas îi așteaptă pe copii la joacă și distractie. Ei au pregătit jocuri de iarnă: “Aruncătorii de bulgari”, “X și 0 de iarnă”, “Pasează gheața” și surprize dulci!

Duminica – 4 decembrie 2016
17:00–20:00 – Atelier de Creație – Fabrica de jucării – vino să pregătim ghetuțele lui Moș Nicolae.
17:00–18:00 Aventuri în lumea spiridușulor – Tremurici și Spiridușul Poznas, îi așteaptă pe copii la joacă și distractie. Ei au pregătit jocuri de iarnă: “Aruncătorii de bulgari”, “X și 0 de iarnă”, “Pasează gheața” și surprize dulci!
18:00-19:00 – Spectacolul “Castelul de gheață” păstrează farmecul poveștilor de iarnă, fiind un basm despre prietenie, dragoste și miracole. Împreună cu actorii Teatrului Ion Creangă, copiii vor afla povestea Reginei de Gheață și a Omului de Zăpadă și vor putea să construiască un castel din caramizi colorate.
Cei mai cuminți spiriduși se vor fotografia cu Moș Crăciun și vor primi diplome de elf.