De ce alegi accesorii sportive de vară

Accesoriile sportive sunt foarte importante în construirea unei ținute sportive, ele sunt acele mici detalii care îți asigură confortul de care ai nevoie în timpul antrenamentelor.

Iată accesoriile recomandate de Sport Vision:

Bidonul de apă trebuie să aibă volumul corelat cu nivelul și durata antrenamentului. Totodată e recomandat ca bidonul de apă sa fie BPA Free, ceea ce înseamnă că substanța toxică cu numele de Bisphenol A, care se găsește în majoritatea materialelor plastice precum bidoanele de apă, caserolele, biberoane, componente dentare este eliminată încă din procesul de fabricație. Totodată forma și designul bidonului sunt importante pentru a se mula perfect în palma fiecărui utilizator.

bidon

Prosopul este un accesoriu comun, folosit de toți sportivii, fie că este prosopul pe care îl folosești la dușul de după antrenament sau cel pe care îl folosești în timpul antrenamentului, există mai multe categorii în funcție de dimensiunea (față, corp, mâini, etc) și în funcție de material: bumbac, microfibră, etc. Prosopul din microfibră are dimensiunile mult mai reduse decât cel clasic pentru că are calități absorbante mult mai mari. Mai nou prosoapele din microfibră au un buzunar în care se poate pune și cheia de la vestiar.

prosop

Șapca este atât un accesoriu care completează ținuta sport, oferă un look mai sportiv, dar în același timp protejează de razele solare. Mai nou există șepci cu material tratat împotriva razelor ultraviolete.

sapca

Bandana este alegerea ideală în cazul în care șapca nu se încadrează în stilul tău sau atunci când transpirația te incomodează în timpul practicii sportive. Bandana este de cele mai multe ori elastică și realizată dintr-un material asemănător cu prosopul, este ultra absorbantă și are rolul de a împiedica scurgerea transpirației pe față și de a ține părul pentru a nu incomoda câmpul vizual.

bandana

Te așteptăm în magazinul Sport Vision pentru a descoperi gama completă de accesorii sportive, acum la prețuri reduse. Spor(t) la cumpărături!