Cumpărături inspirate în sezonul rece

Toamna vine cu agitație, cu începerea școlii, revenirea la birou și dezmorțire după o binemeritată vacanță. Toată această stare generală ne deschide pofta de nou. Dacă și tu ești în acestă situație, trebuie să știi că sunt câteva lucruri pe care chiar merită să le cumperi la început de toamnă!

PENTRU CASĂ
Legume și fructe de sezon
Toamna este momentul perfect să-ți iei legume și fructe pe care să le savurezi prospete sau să le conservi cum știi mai bine, pentru iarnă. Este sezonul roșiilor, ardeilor, vinetelor, verzei, castraveților, prunelor, merelor, perelor, piersicilor, nucilor, strugurilor – tot ce are mai bun natura de oferit! Optează pentru cele românești pe care poți să le alegi chiar tu la Cora, în City Park Mall.
cora

Tot aici vei descoperi o selecție bogată de vinuri. Înnoirea colecției de vinuri toamna este o alegere înțeleaptă, pentru că majoritatea producătorilor de vinuri lansează pe piață sortimente preparate cu strugurii din anul curent.

PENTRU EA
Rochii de ocazie
Spre deosebire de blugi – care nu se demodează, deci nu se grăbește nimeni să-i reducă – rochiile de ocazie nu au o “viață” atât de lungă și ajung să aibă prețuri mai mici după ce sezonul evenimentelor speciale trece. Vestea bună este că dacă optezi pentru modele clasice, poți purta rochiile de acum și în următoarele doua-trei sezoane.

rochii-elegante
H&M                                         Victoria Gallery                                 La Femme

PENTRU EL
Gadget-uri
Este momentul perfect, înainte de începerea agitației cu cadourile de Crăciun când prețurile rămân puternice pe poziții. Chiar dacă sezonul reducerilor de vară a trecut, la început de toamnă prinde gadget-urile tot la prețuri speciale!

gadgets-altex
iPhone 7                                  Camera video Go PRO                            Smartwatch

PENTRU COPII
Jucării
Cu toată agitiația întoarcerii la școală și a focusării pe activități educative, jucăriile intră într-un con de umbra… Și implicit, de preț redus! Poate ar trebui să vă gândiți să le luați de pe acum celor mici cadourile de Crăciun. Fără aglomerație, fără timp pierdut și, mai ales, fără prețuri mari.

jucarii-copii                   
Papusa – Noriel               Loc de joacă bebeluși – Imaginarium            LEGO NEXO      

PENTRU VIITOARELE MĂMICI  
Produse de îngrijire     
In perioada rece viitoarele mămici au nevoie să fie protejate atât de frig cât și posibilitatea apariției vergeturilor.
pentru-mamici
Cremă Elancyl – SensyBlu                Parka – H&M                 Baby Monitor – Mothercare

Tu ce altceva mai cumperi toamna? Decide-te în magazinele din City Park Mall!