Cum te răcorești la tine în casă

Gata, e aici, vara a pus stăpânire pe București și promite că nu mai pleacă până prin septembrie. Ăsta e doar un motiv de bucurie: în sfârșit putem să stăm toooată ziua pe plajă! Sau să purtăm pantaloni scurți. Sau să mâncăm înghețată non stop. Continuați voi lista, vă rog.

Mai greu e cu vara prin casă, când pereții se încing și pare că nu mai poți respira. Ce bine că există, însă, câteva soluții și pentru asta. Cum să-ți faci vara mai plăcută în casă?

Cumpără-ți aparat de aer condiționat

shutterstock_133937003

E partenerul tău de încredere în combaterea căldurii. Modele diferite, începând de la 1000 de lei, găsești la Domo City Park (nivel 2). Întreabă-i pe specialiștii de acolo care ți se potrivește, în funcție de dimensiunea apartamentului sau de amplasarea acestuia.

Învață să faci cea mai bună limonadă

0011680_carafa-2-l-kitchencraft_400 0011628_storcator_citrice_kitchen_craft_4000005658_set_2_forme_de_gheata_trudeau_400

E simplu: te duci la Top Shop City Park (parter) și îți cumperi un storcător de citrice, o carafă mare și forme de gheață simpatice. Se adaugă bineînțeles lămâi (și alte fructe, dacă preferați) apă (plată sau minerală) și o linguriță de miere. Răcorire garantată!

Trage draperiile

shutterstock_121755370

Poți bloca o parte din căldura soarelui cu ajutorul draperiilor, dar, ca să nu-ți transformi casa într-o peșteră gri, alege unele colorate de la Bamboo City Park (parter)

Parcă e deja mai răcoare, nu?