Cum să transformi hainele de zi cu zi în costume de Halloween

De Halloween este momentul perfect să devenim inventivi în ceea ce privește costumul pe care îl vom alege. În loc să alegem unul gata pregătit, putem să investim în piese de vestimentație de zi cu zi, pe care să le transformăm în costume fabuloase.

Uite ce piese spook-taculare am descoperit în magazinele din City Park Mall și în ce personaje de poveste te poți transforma:

#Unicornul fermecat

Dacă atunci când te gândești la un personaj fantastic ai în minte drăgălașul unicorn, am găsit combinația perfectă pentru tine. Cu rochia roz de la Zara, bentița unicorn de la Claire’s și un make-up de poveste de la NYX, de Halloween vei fi cel mai adorabil unicorn!

zara-unicorn

#Vrăjitoarea sexy

Cine a zis că vrăjitorele trebuie să fie neinteresante și acoperite din cap până în picioare? Alege să fii o vrăjitoare sexy în noaptea de Halloween. Combină rochia din dantelă de la Reserved cu o pălărie de vrăjitoare de la Claire’s și un make-up pe măsură. Îți garantăm că până și prinții vor uita de prințesele lor atunci când te vor vedea!

reserved-vrajitoare-sexy

#Scufița roșie

Să te transformi în Scufița Roșie în noaptea de Halloween este foarte simplu! Alege o rochie roșie de la H&M City Park Mall și înlocuiește poșeta cu un coș din răchită de la Cora! Dacă vrei să fii o Scufița Roșie modernă, poți înlocui botinele cu tenișii Converse de la Office Shoes.

costum-scufita-rosie

Vino și tu în magazinele din City Park Mall să descoperi accesoriile perfecte pentru Halloween!