Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor

Tu știi cum să combini culorile pentru un machiaj al ochilor perfect? Ce faci când vrei să creezi efecte deosebite pe pleoape sau să dai profunzime privirii? Pentru un machiaj complet și reusit, cel mai bun sfat este să nu te limitezi la un singur fard, ci alege o paletă bogată în tonuri potrivite culorii ochilor tăi.

Ochii verzi

Ți se potrivesc toate nuanțele care se bazează pe pigment roșu, adică nuanțe de violet, mov și maro roșcat. Pentru a sublinia forma ochilor, la machiajul de seară poți folosi un Cake Eyeliner Prune sau Brown. Rujul roșu este cel mai indicat pentru persoanele cu ochii verzi deoarece crează un contrast foarte frumos.

Încearcă nuanțele Red Leaf, Delicate Rose, Maroon, Beige Copper, Diaphane și Unique Touch.

Paleta Green Eyes MELKIOR (3)

Ochii căprui

În cazul ochilor căprui, pentru că ne aflăm în mijlocul cercului cromatic, se pot folosi farduri de orice culoare. De exemplu, pentru machiajul de zi, indicate sunt tonuri mai deschise, cum este cazul fardului Desert Sand de la Melkior.

În cazul machiajului de seară, se potrivesc tonuri de albastru, violet, verde. Pentru o apariție de neuitat, conturează-ți ochii cu un eyeliner sau un cake eyeliner. Look-ul tău poate fi întregit cu un ruj roșu , violet sau în tonuri intermediare acestei cromatici. Împreună cu specialiștii Melkior, am ales culorile perfecte pentru tine: Desert Sand, Prune, Tropical Garden, Escape, Camee Rose, Sienna. Combină-le și poartă-le pentru a sublinia frumusețea ochilor tăi!

Paleta Brown Eyes MELKIOR (3)

Ochii albaștrii

Dacă ai ochii albaștrii, cea mai bună alegere pentru machiajul de zi sunt nuanțe neutre de maro și auriu. Pentru un machiaj de seară poți combina și contura cu mai mult negru. În funcție de ten și culoarea părului, poți miza pe rujuri în nuanțe de corai sau oranj.

Specialiștii Melkior îți recomandă nuanțele Olimpian Blue, Coral, Black Velvet, White Gold, Brown Sugar și Gold Metal, acestea fiind culorile care te ajută să-ți pui în evidență machiajul ochilor.

Paleta Blue Eyes MELKIOR (3)

TRUC! Folosește iluminatorul în colțul intern al ochiului și pe arcada, pentru a oferi prospețime și a ilumina privirea.

Descoperă nuanțele perfecte pentru tine în noile Palete create de Melkior.