Cum să te îmbraci în funcție de destinația de vacanță

Cu siguranță ți-ai planificat concediul sau ți-ai ales câteva destinații preferate pentru vara aceasta. Vacanțele ne relaxează și ne inspiră să încercăm noile trenduri ale sezonului de vară. De la străzile colorate ale Lisabonei, la palmierii de pe riviera franceză sau plajele grecești, ținutele alcătuite de redactorii A-HA te vor inspira la o vacanță de neuitat. Uite ce recomandări avem în funcție de destinația ta de vacanță:

Insulele grecești

Celebre pentru plajele  pitorești, cu apa limpede și albastră, insulele grecești sunt printre destinațiile preferate de concediu ale românilor. Pentru o vacanță pe plajele grecești adoptă o ținută lejeră. O rochie fluidă, din in, cu aplicații manuale completată de o pălărie și o geantă din paie sunt perfecte!

bsb-greece

Rochie de plajă – BSB

 

geanta-paie-hm-greece

 

Geantă de vară – H&M

palarie-hm-greece

 

Pălărie H&M

pimkie-greece

 

Bluză cu volane – Pimkie

Riviera franceză

Orașele glamour de pe riviera franceză reprezintă destinația perfectă pentru iubitorii modei și călătoriilor. Un outfit beachy&smart casual este perfect pentru străzile pline de romantism ale cochetelor orașe-stațiuni franțuzești. Pentru o ieșire de seară la terasă optează pentru un top cu detalii voluminoase și o pereche de pantaloni palazzo. Ziua poți alege o rochie mini cu dungi, sandale cu platformă și ochelari de soare Polaroid. Cu siguranță te vei simți ca o divă!

mango-riviera-franceza(3)

Bluză roz cu volane – Mango

zara-riviera-franceza(3)

Pantaloni palazzo – Zara 

mango-riviera-franceza

Rochie cu dungi – Mango 

tezyo-riviera-franceza

Sandale cu platforma – Tezyo 

ochelari-polariod-riviera-franceza

Ochelari de soare Polaroid – Optiblu

Positano

Lisabona 

Plimbările prin frumoasa capitală a Lisabonei nu pot fi altfel decât relaxate. De când te dai jos din avion te izbește o atmosferă ce te introduce în dispoziția de vacanță. Bucură-te de toate bulevardele, straduțele și monumentele din Lisabona și adoptă un stil casual, lejer dar sofisticat. Poți opta pentru rochii lejere cu volane sau rochii din jeans alături de o pereche de sandale din piele cu talpă joasă.

bsb-lisabona

Rochie greenery cu volane și curea – BSB 

eyestyle-celine-lisabona

Ochelari de soare Celine – Eye Style 

guess-lisabona

Rochie demin – Guess

salamander-lisabona

Sandale – Salamander

Indiferent de cum te poartă pașii vacanța aceasta, în magazinele din City Park Mall poți găsi tot ce îți trebuie pentru un concediu perfect!