Cum să ai un machiaj impecabil în această vară

Vara este, probabil, cel mai așteptat anotimp, mai ales pentru multiplele sale particularități: temperaturi ridicate, concedii, călătorii de sezon, flu-flu fashion și nu în ultimul rând, make-up.

Da, machiajul de vară are câteva trăsături specifice, iar discreția este una dintre ele. Particularitățile machiajului estival, împreună cu tendințele sezonului și o vizită în magazinele de frumusețe din City Park Mall, ne-au ajutat să-ți facem vara mai frumoasă cu acest ghid de make-up de efect:

#1 Unghiile spun mai mult decât cuvintele!

Vara pur și simplu nu se asortează cu un machiaj prea încărcat, așa că în loc de buze roșii de exemplu, încearcă să pui accentul pe alte zone… cum ar fi unghiile. Alege un lac de unghii de calitate, rezistent și lasă-ți imaginația la joacă. În acest sezon poți opta pentru culori contrastante, care completează perfect un look bronzat: negru, maro, auriu, crem sau pe culori puternice dacă ești adepta unui make-up natural.

La PUPA City Park Mall (Nivel 0) găsești gama de lacuri de unghii Lasting Color Extrem care nu te va dezamăgi nici în cele mai “dure” condiții: băi în marea sărată, contact cu nisipul de pe plajă sau temperaturi extreme.

1

#2 Aruncă priviri colorate!

Celebrul make-up “ochi de pisică” nu e chiar preferatul verii, cu atât mai puțin al acestei veri. Se poartă mixul de culori pe pleoape, denumit de specialiștii în domeniu “efectul de fluture”.  Încearcă, de exemplu, albastru cu verde smarald sau peach cu mov.

2

Vestea bună e că la PUPA City Park Mall (Nivel 0) ai fardurile de pleope din gama VAMP! Eyeshadow Compact cu doar 19 Lei până pe 21 mai 2017. Acesta poate fi folosit în două moduri: uscat, pentru luminozitate sau umed, pentru un aspect intens .

3

 

#3 Poartă look-ul de plajă!

…chiar și în oraș. Optează pentru un make-up care să-ți facă tenul să pară ușor atins de razele soarelui și lasă-ți părul să pară coafat neglijent. Este un look curajos și îndrăzneț, definiția termenului hot în materie de make-up pentru această vară.

Iată un tutorial care te va ajuta să obții machiajul perfect pentru acest look:

Ești gata cât ai zice PUPA cu noua colecție de vară Savanna, în ediție limitată la PUPA City Park Mall (Nivel 0).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *