Cum purtăm pantalonii evazați?

Dacă vrei să te simți în largul tău, dar nu ai opta nici pentru o rochie, dar nici pentru o pereche de blugi, atunci perechea de pantaloni evazați îți vine în ajutor. Ce poate fi mai util și comod decât pantalonii care îți acordă libertatea de mișcare specifică jeans-ilor tăi preferați, dar și look-ul și doza de feminitate pe care rochiile o imprimă?

Experții în fashion ne recomandă ca vara aceasta să purtăm pantaloni evazați, în diferite combinații, care se potrivesc perfect cu stilul pe care noi îl preferăm!

Iată câteva modele de pantaloni evazați cool pe care ai putea să îi îmbraci:

  • Pantalonii evazați cu motive: 

Vara asta se poartă print-urile, iar asta nu mai este de mult timp un secret. Poartă pantalonii largi, cu diverse imprimeuri și asortează-i cu o bluză monocromă, albă sau neagră. Așa ești pregătită pentru o zi în care soarele este puternic, dar tu ai multe lucruri de făcut. Te bucuri de confort și de un look spectaculos!

pantaloni-evazati-1

Zara Pantaloni cu motive

  • Panatalonii evazați negri: 

Clasici și foarte elegați, pantalonii negri evazați sunt perfecți pentru o zi la birou sau pentru o zi în aglomerația urbană. În plus, îi poți purta cu încredere chiar dacă adopți un stil retro, clasic sau chic-urban. Îi poți combina cu un top cu dungi sau cu un tricou pentru un look mai casual ori îți poți completa ținuta cu o bluză elegantă și tocuri pentru un outfit rafinat.

 

image22

H&M Pantaloni evazați

  • Pantalonii evazați cu dungi: 

Dungile verticale ne alungesc silueta și ne conferă o postură dreaptă. Nu ezita să cumperi o pereche de pantaloni evazați cu dungi, deoarece sunt perfecți pentru a da o formă zveltă siluetei tale. În plus, sunt foarte trendy și pot fi purtați în diverse combinații. Ce spui despre combinația cu un tricou colorat, cu mesaj inspirațional și perechea de pantofi sport? Alege-i pentru o zi obișnuită, atunci când simți că e nevoie să dai un plus de dinamism rutinei prin ținutele tale!

 

image23

Bershka Pantaloni largi

Vino în magazinele din City Park Mall și descoperă și alte modele de pantaloni evazați care pot să aducă un plus de inovație și stil ținutelor tale!