Cum ne pregătim pielea pentru primăvară!

1 martie este din ce în ce mai aproape și cu el aduce și … primăvara. Anotimpul atât de iubit de noi pe care trebuie, însă, să învățăm să îl întâmpinăm astfel încât să ne bucurăm din plin de zilele cu soare.  Frigul, ninsoarea și aerul cald din încăperi ne-au afectat tenul pe parcursul iernii, de cele mai multe ori trezindu-ne la început de primăvară cu foarte mult soare și cu un ten nepregătit pentru a se bucura de el.

Dacă și tu te confrunți cu probleme precum: rozaceea, eczemele sau acneea, sfaturile de mai jos te pot ajuta să te bucuri din plin de primele zile de primăvară:

#Hidratare

Hidratarea începe în primul rând din interioriar regula celor 2 l de apă/zi este baza.

Nu trebuie să uităm însă de crema hidratantă, care trebuie aplicată cu regularitate, de 2 ori/zi, atât la nivelul feței cât și pe corp. Este recomandat să acordați o atenție sporită pielii din jurul ochilor, buzelor și mâinilor pentru că acestea au cel mai mult de suferit pe timul iernii. Produsele super hidratante de la Pupa ne-au ajutat!

pupa-crema pupa-crema-corp

#Vitamine, vitamine, vitamine

Frigul și vântul nu sunt singurii vinovați pentru aspectul tern al pielii tale. Pe parcursul sezonului rece corpul poate suferi de un deficit de vitamine, determinat de consumul redus de fructe și legume. Este recomandat ca în această perioadă să consumați mai multe legume și fructe bogate în vitamina C, minerale și grăsimi bune (nuci, banane, spanac). Noi am găsit legume super fresh la Cora City Park Mall.

legume-cora