Cele mai tari conturi de Instagram ale vedetelor!

Nu mai e demult un secret că vedetele ne lasă să tragem puțin cu ochiul în viața lor privată prin intermediul rețelelor de socializare. Duse sunt vremurile în care singurul acces la lifestyle-ul lor fabulos era prin intermediul papparazzi-lor băgăcioși. Acum, starurile au preluat controlul și ne țin la curent cu destinațiile lor exotice preferate sau noile outfit-uri semnate de designeri celebri pe care le poartă pe covorul roșu, prin aplicația lor favorită: Instagram!

Kim Kardashian (@kimkardashian) și familia ei sunt cunoscuți că și-au făcut o carieră prin aparițiile publice. Starul reality show-ului “Keeping Up With the Kardashians” postează zilnic câte un selfie de beauty sau o poză cu soțul ei, controversatul rapper Kanye West.

instagram1

Regina R&B-ului, Beyoncé (@beyonce), are unul dintre cele mai urmărite conturi de Instagram din lume! Cei 44 de milioane de followers, de-abia așteaptă să vadă noi poze din vacanțe sau din concerte cu soțul ei, Jay Z, și superba lor fiică, Blue Ivy.

instagram2

Nici vedetele de la noi nu se lasă mai prejos. Antonia (@antonialalalala) e foarte activă și postează poze din concerte, dar și cu micuții ei adorabili.

instagram3

Smiley (@smiley_omul) își ține multitudinea de fane fericite, uploadând poze cu pisici, cu el în cele mai cool ipostaze și din concerte cu mulțimile care aplaudă!

instagram5

Iar Inna (@innaofficial) își uluiește fanii de peste tot din lume cu pozele ei sexy de la plajă sau de la shooting-uri!

instagram4

Recent, City Park Mall s-a alăturat pe Instagram celor mai cool vedete și brand-uri. Urmărește-ne pe contul nostru – @cityparkmallconstanta – pentru poze noi cu ultimele trend-uri în materie de fashion și beauty sau pentru cele mai frumoase cadre de pe faleză!

 

Sursă foto: Instagram Kim Kardashian, Instagram Antonia, Instagram Beyonce