Cele mai tari aplicații și jocuri de Crăciun

Ziua de Crăciun, alături de cei dragi, poate fi super distractivă. Noi am făcut un top al aplicațiilor și jocurilor care cu siguranță vă vor încânta zilele libere.
Agar.io
agar-io

Agar.io se poate juca online, la platforma de joc având acces jucători din întreaga lume. Scopul jocului este foarte simplu – trebuie să îți controlezi celula cu care incepi jocul astfel încât să nu fii înghițit de celulele mai mari. În schimb, poți înghiți celulele mai mici decât tine. Tot ceea ce trebuie să faci este să supravețuiești și să mănânci cât mai multe celule mai mici pentru a ajungea cea mai mare celulă din joc.

Trivia Crack

trivia-crack

 Trivia Check este jocul perfect pentru a fi jucat alături de prieteni.

Jocul este amuzant și este conceput în așa fel încât activitățile și întrebările la care trebuie să răspunzi sunt diverse și interesante. Poți să îți creezi propriile întrebări care să îi pună în dificultate pe prietenii tăi și să dovedești cât de smart ești.

Christmas Fireplace LWP – Șemineul de Crăciun

Șemineul de Crăciun te transpune într-o lume de povest. Aplicația îți pune la dispoziție trei teme de la care poți porni realizarea atmosferei perfecte de sărbători:
– Crăciun Clasic
– The Night Before Christmas
– Dimineața de Crăciun
În plus, poți să te bucuri de următoarele beneficii:
– Poți să îți adaugi numele în scrisoarea către Moș Crăciun
– Adaugă fotografia ta favorită de Crăciun
– decorațiuni pentru bradul de Crăciun
– colinde: „Jingle Bells”, „We wish you a Merry Christmas” etc.
– efecte customizabile, perfecte pentru sărbătorile de iarnă, Craciun și Anul Nou.