Cele mai frumoase ținute de la Premiile Oscar 2016!

Probabil una dintre cele mai așteptate seri din fiecare an, seara în care se decernează premiile Oscar este importantă atât datorită distincțiilor acordate, cât și pentru ținutele spectaculoase ale vedetelor.

În acest an, celebritățile nu ne-au dezamăgit așteptările și ne-au făcut să suspinăm în fața ținutelor spectaculoase.

Trebuie să recunoaștem, alegerea celor mai frumoase ținute nu a fost o misiune deloc ușoară!

Așadar, iată care au fost vedetele care ne-au impresionat prin ținutele purtate la Premiile Oscar!

Alicia Vikander

Alicia+Vikander+88th+Annual+Academy+Awards+S-jYzCllpbWx

Actrița suedeză poate fi considerată prințesa absolută a Premiilor Oscar din acest an. Ținuta Louis Vuitton, coafura și, desigur, Oscarul pentru Cea mai Bună Actriță în rol secundar ne-au făcut să o admirăm și mai mult!

 

Charlize Theron

Charlize+Theron+88th+Annual+Academy+Awards+eiieF49MjxGx

Charlize Theron a reușit să aducă glamour-ul pe coverul roșu de la Premiile Oscar, cu ținuta semnată Dior. O apariție statuară!

Julianne Moore

Julianne+Moore+88th+Annual+Academy+Awards+o_dlvyqpdMzx

Julianne Moore reușește să culeagă laude la fiecare apariție. Rochia Chanel, simplă, însă atât de sofisticată, nu a fost lipsită de admirație!

Rooney Mara

Rooney+Mara+88th+Annual+Academy+Awards+Arrivals+SJrj7rsEX0ex

Rooney Mara este una dintre actrițele care reușește să ne surpindă cu alegerile sale în materie de ținute de seară. Cu această rochie Givenchy a tras lozul câștigător! Bonus points pentru coafura îndrăzneață și machiajul atât de atent executat.

Lady Gaga

Lady+Gaga+88th+Annual+Academy+Awards+Arrivals+ul-F6zSdxnKx

Lady Gaga a făcut o alegere îndrăzneață renunțând la tradiționala rochie purtată la un eveniment de asemenea amploare și a ales, în schimb, o salopetă semnată Brandon Maxwell. O alegere mai mult decât inspirată, credem noi!

Olivia Wilde

Olivia+Wilde+88th+Annual+Academy+Awards+Arrivals+ZuuBYfGYrXax

Olivia Wilde a purtat una dintre cele mai frumoase rochii la ediția din acest an a Premiilor Oscar! Pliseurile și partea din spate a ținutei Valentino au reușit să transforme apariția actriței pe covorul roșu într-una de succes!

Saoirse Ronan

Saoirse+Ronan+88th+Annual+Academy+Awards+Arrivals+8xj6vyqizQHx

Nominalizată la Premiul Oscar pentru Cea mai Bună Actriță pentru rolul din „Brooklyn”, Saoirse Ronan a strălucit la propriu. Rochia verde smarald de la Calvin Klein nu poate primi decât cuvinte de laudă!

Vino la City Park Mall Constanța și alege-ți și tu o ținută demnă de covorul roșu!