Cele mai frumoase ținute de la Cannes 2017

Parada vedetelor pe covorul roșu de Cannes 2017 a însemnat eleganță, mesaje puternice despre femei, feminitate și depășirea oricăror prejudecăți legate de vârstă. A fost anul în care femeile au fost răsplătite cu mai multă atenție pentru munca lor. Sophia Coppola a luat premiu pentru regie, fiind a doua femeie în istoria festivalului care reușește această performanță.

sophia coppola and girls

În plus Nicole Kidman a primit un premiu special, iar Diane Kruger premiu pentru interpretare feminină.

Ambele au avut mai multe prezente pe covorul roșu pe parcursul acestei ediții a festivalului fiind impecabile.

nicole kidman 3

diane kruger

Dar dincolo de premii, Cannes 2017 a fost o bucurie pentru orice femeie pasionată și de cinema dar și de modă pentru că a avut emoție, frumusețe și povești apiraționale.

Minunatele Susan Sarandon și Catherine Deneuve etalându-și energia superbă – dincolo de ani, de experiență și de vârstă – pe covorul roșu…

susan saradon Elle Fanning

catherine deneuve

… sau femeia copil Lily – Rose Depp despre care tatăl său – Johnny Depp –  spunea cu înțelegere zilele trecute că e mândru de efortul pe care-l face pentru a-și îndeplini obligațiile de model al casei Chanel.

*

Din perspectiva modei, cele mai spectaculoase întâmplări de la Cannes sunt legate de doamnele care au avut apariții multe de-a lungul săptămânii, iar echipele lor de stil au fost nevoite să facă eforturi speciale pentru ca vedetele să surprindă de fiecare dată.

În această categorie a intrat Uma Thurman, membru în juriu. Iată câteva dintre aparițiile sale cele mai spectaculoase.

Uma Thurman 1 Uma Thurman

Eva Longoria a avut și ea prezente minunate pe covorul roșu. La fel si Juliette Binoche sau Jessica Chastain, și ea membră în juriul acestei ediții de festival.

Iată alte câteva prezente impecabile, ținute clasice care ar putea sta oricând pe copertele revistelor din lumea mare.

marion cotillard juliette binoche 2 Jessica chastain 2 Andie MacDowell 1

Dacă ținutele de pe covorul roșu nu vă sunt pe plac, vă recomand experimentul de săptămâna trecută, cel cu ținutele de street style. O excursie scurtă în City Park Mall vă poate aduce un stil á la Cannes: http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/cannes-2017-by-cristina-bazavan-cele-mai-chic-tinute-street-style/