Cele mai chic rochii de seară pentru Revelion le găsești la NISSA

Sezonul sărbătorilor începe și se încheie cu cele mai hot petreceri ale anului, fie ele la munte, la plajă sau în club, iar ținutele care te vor ajuta să strălucești sunt acum în magazinele NISSA!

În plus, găsești și o selecție de reduceri cu până la 40% reducere!

Fie că vorbim despre o rochie lungă cu accente metalice, fie despre una din catifea roșie sau smarald, cele mai dorite piese NISSA îți garantează un efect WOW. Poartă cu încredere outfiturile alese de vedete de talie internațională din SUA, Marea Britanie și Polonia și fii sigură că sezonul acesta vei străluci atât la propriu, cât și la figurat.

nissa-rochie-rosie

Rochiile de seară care combină dantela și catifeaua, cu elemente glam din franjuri și pene sunt ideale pentru o petrecere festivă chic. Ele transformă rochiile de seară clasice în rochii moderne, perfecte pentru noaptea dintre ani.

nissa-rochie-midi

nissa-rochie-mini

Fiecare detaliu de pe rochiile de seară NISSA este lucrat cu grijă, astfel încât ținuta devine unică și se mulează pe stilul și personalitatea celei care o poartă.

nissa-rochie-verde

Adaugă pe lista ta de shopping cele mai strălucitoare piese de la NISSA și fii gata să te plasezi în centrul atenției pentru tot restul sezonului.