Cele mai atragatoare bluze ale acestui sezon

Bluza nu trebuie să fie privită ca fiind un articol vestimentar banal, pentru că în combinații potrivite poate fi o piesă-accent și te poate ajuta să ai un outfit spectaculos.

Dacă vrei să arăți bine iarna aceasta uite bluze atrăgătoare am descoperit în magazinul hermosa din City Park Mall:

Combină o camașă  cu bluza Alice pentru a obține o ținută interesantă și chic. Alege această bluză, care este suficient de decoltată încât pe sub acesta să poată fi observate detaliile plăcute ale cămășii.

BLUZA-ALICE-NEGRU-800x1200h-200x300

Pentru situațiile în care este necesar să ai o ținută elegantă, nu trebuie să alegi neapărat rochii. Poți opta pentru bluza Saima, cu o croială sobră, dreaptă și mânecă lungă cu șnur reglabil în terminație. Dantela de la baza gâtului și sistemul de închidere de la spate îi conferă un aer delicat și armonios, iar tu nu vei trece neobservată!

BLUZA-SAIMA-NEGRU-4-800x1200h-200x300

Atunci când vrei să fii sofisticată, poți alege o ținută feminină. Asortează bluza Susie cu o fustă conică și cizme înalte pentru o ținută delicată sau cu o pereche de pantaloni office comozi pentru un look sobru. Materialul ușor al bluzei poate fi purtat în nenumărate combinații, deci nu te vei plictisi niciodată de această piesă.

BLUZA-SUSIE-VERDE-800x1200h-1-200x300

 Sursa: hermosa.ro