Cel mai cool look Back to School!

E destul de greu să-i mulțumești pe copii atunci când vine vorba de îmbrăcăminte. Lor le plac hainele colorate și funky, cu personajele lor preferate și pe care le văd purtate de alți copii. Pentru părinți, în schimb, prioritar este să-și îmbrace copiii în haine de calitate, care să nu-i incomodeze în mișcări și să le permită să crească frumos.

Situația se complică și mai mult atunci când trebuie să îmbraci un copil pentru școală. Întrucât uniforma nu mai e obligatorie, plaja de opțiuni e extrem de vastă, făcând cu atât mai grea alegerea hainelor și încălțărilor care să-i echipeze corespunzător pe cei mici pentru noul an școlar.

Din fericire, există Coccodrillo, magazinul din City Park Mall care îți pune la dispoziție cele mai cool hăinuțe pentru copii! Cu design modern și culori în tendințe, confecționate din bumbac de cea mai bună calitate și potrivite oricăror situații, hainele și accesoriile Coccodrillo îl vor cuceri pe junior din prima clipă.

Iată ce ținute frumoase propune colecția Back to School de la Coccodrillo:

Uniforma școlară reinventată

coccodrillo-constanta

Culori vii și carouri jucăușe

coccodrillo-constanta

Imprimeuri funky

coccodrillo-constanta

Piele întoarsă și franjuri

coccodrillo-constanta

 

Ajută-l pe cel mic să înceapă școala cu stil! Vino la Coccodrillo în City Park Mall să-i cumperi hăinuțe confortabile și de calitate!