IQOS

IQOS Store va fi mai mult decât un spațiu de comercializare a produselor și accesoriilor IQOS, scopul acestuia fiind de a oferi consumatorilor un univers experimental și funcțional, cu asistență personalizată bazată pe nevoile unice ale fiecărui utilizator. Îmbinând zona comercială, în care se pot achiziţiona dispozitivele electronice și accesoriile IQOS, dar și produsele din tutun – Heets, cu o zonă de relaxare de tip lounge, unde cei care vizitează locația pot beneficia de sesiuni individuale de testare a produsului, spațiul a fost gândit să ofere o atmosferă prietenoasă, cu o atenție la detaliu prezentă în toate aspectele interacțiunii.
Designul modular și minimalist, inspirat de elemente din natura și tehnologie, este o reflexie a brandului IQOS, care propune un nou mod de a consuma tutunul, prin eliminarea arderii. IQOS Store va deveni un loc de întâlnire, o comunitate offline, pentru toți utilizatorii IQOS din zona Constantei și nu numai, în care aceștia vor descoperi cele mai recente lansări de produs, dar și edițiile limitate, vor avea acces la o gama largă de accesorii, dar și de asistență tehnică în timp real.

El Unico

Magazinul El Unico este un concept store destinat tuturor pasionatilor de trabucuri, precum si celor care doresc sa se initieze in arta fumatului si care apreciaza produsele de calitate. Trabucurile fabricate manual, bauturile fine, precum si accesoriile disponibile in magazinele noastre, va vor invalui simturile si se vor plia pe stilul dumneavoastra de viata, imbogatindu-l.

Ne dorim ca prin intermediul site-ului sa va aducem in atmosfera minunata oferita de lumea tigarilor de foi si sa va tinem la curent cu aparitiile celor mai noi produse. Vizitandu-ne, veti mai descoperi si minunatele instrumente de scris, S.T. Dupont si nu numai.

JPB

Încă de la inceputul activităţii sale, în 1994, compania JPB Trade S.R.L. a importat şi distribuit produse din tutun şi accesorii pentru fumători. În acest moment, compania are 41 de angajaţi şi acoperă peste 80% din necesarul de produse din tutun al pieţei româneşti. JPB Trade are propria reţea de distribuţie, dar şi canale de vânzare a produselor sale cum ar fi – marile lanţuri de Cash&Carry, engrosişti regionali, benzinării, etc. În ultimii ani, JPB Trade S.R.L. a decis să deschidă propriul lanţ de magazine: “JPB Tabac Shop” în cele mai importante oraşe ale ţării, ca un exemplu de cum trebuie mulţumit fiecare client al produselor JPB.

În portofoliul companiei noastre, se regăsesc cele mai rafinate şi cunoscute mărci de ţigări de foi, tutun de pipă şi alte produse din tutun. Aceste produse se prezintă cumpărătorilor în magazinele JPB construite sub un concept interesant şi original. Majoritatea magazinelor noastre sunt dotate cu umidificator walk-in, care permit cumpărătorului vizualizarea întregii game de produse pentru a alege în cunoştinţă de cauză, păstrându-se în acelaşi timp toate condiţiile de umiditate şi temperatură impuse de standardele internaţionale pentru aceste produse.