Hervis Sports

Motto-ul Hervis Get Movin’ simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare.

Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Vienna City Marathon, Prag Marathon, HervisCup, Antenne Snowtour si Swatch Snow Mobile sunt doar cateva nume sonore ale evenimentelor sportive cu traditie in Europa si pe care Hervis le-a sustinut de-a lungul timpului.

Produsele apartinand a peste 40 de branduri internationale si marca proprie, sunt oferite in reteaua Hervis Sports la cele mai bune preturi si sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.).

Hervis Sports and Fashion SRL apartine 100% grupului SPAR Austria.

Various Brands

Compania cu capital integral românesc Various Brands a intrat pe piață în anul 2007, deschizând primul magazin in Râmnicu Vâlcea, iar in 2008 in Galați. Actual Various Brands deține 11 magazine in cele mai importante orașe din țară: București, Ploiești, Galați, Brăila, Rm Vâlcea, Tg Jiu, Craiova, DT Severin si Constanța. Expansiunea brandului continuă. Magazinele Various Brands oferă clienților o gamă variată de produse sportive ale celor mai renumite brand-uri: ADIDAS, Nike, Puma, Converse, New Balance , Reebok și altele.

Sport Vision

Magazinele Sport Vision au la bază conceptul multi-brand, găzduind peste 40 de branduri: NIKE, ADIDAS, UMBRO, REEBOK, CHAMPION, CONVERSE, ELLESE, PUMA, SERGIO TACCHINI, CARRERA, KARRIMOR, SLAZENGER și multe altele.

Toate magazinele pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii.

În sport, pasiunea și profesionalismul sunt pilonii de bază pentru o performanță la cote maxime! Grație acestui concept clar și bine organizat, clienții pot face cumpărături cu ușurință într-un mediu prietenos și profesionist. Produsele oferite sunt diverse și includ sporturi ca: alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot.

Sport Vision investește activ în dezvoltarea sportului, atât la nivel local cât și regional. Misiunea noastră este să cream o comunitate sportivă unită în România!

 

Columbia Sportswear

Columbia Sportswear Company a fost înfiinţată în anul 1938, când era doar o firmă mică ce se ocupă de fabricarea şi distribuţia de pălării. Între timp, această companie mică s-a dezvoltat, astfel încât în zilele noastre a ajuns una dintre cele mai mari mărci de îmbrăcăminte outdoor din lume şi leader în distribuţia costumelor de schi în SUA.

Colecţia Columbia conţine, printre altele, o gamă largă de îmbrăcăminte de stradă, outdoor, de schi şi sport, pantofi de stradă şi drumeţii, respectiv accesorii. Activitatea de bază a firmei este producţia şi vânzarea produselor de calitate care, prin funcţionalitatea şi stilul lor, reprezintă o adevărată valoare.

În fruntea companiei noastre se află doamna Gert Boyle, care este preşedinte şi director general şi fiul său, Tim Boyle, care este directorul companiei.

Până în 1988, compania a devenit cunoscută şi apreciată în fiecare parte a lumii. În zilele noastre, Columbia Sportswear Company are mai mult de 1.800 de angajaţi în lume, distribuie şi vinde în 80 de ţări, pentru 12.000 de comercianţi. Magazinul nr. 1 al companiei se află în Portland, statul Oregon.

Adidas

Adidas este unul dintre liderii mondiali ai industriei de echipamente sportive, luând parte în ultimii peste 80 de ani la cele mai importante momente de pe terenurile de sport din lume. Cu o mare pasiune pentru tehnologie şi design, adidas aduce în aproape fiecare ţară articole inovatoare. Astfel, cu fiecare nou produs lansat, adidas îşi continuă misiunea de a ajuta sportivii să atingă cele mai înalte performanţe.