Gymboland

Micii exploratori sunt invitați să pună stăpânire pe cârmă și să își ghideze propria călătorie prin ținutul Gymboland.
Începând cu cele cinci Căsuțe Tematice, marea plajă a copilariei eterne prinde viață și se umple de culoare, iar tainele fiecăreia ies la iveala . O impunătoare paradă cu delicii vizuale, tactile, auditive, dar mai ales intuitive și educative, concretizează un spectacol în care copiii sunt mereu personajele principale.

Experienţele oferite de Căsuța multi-senzorială au ca scop realizarea echilibrării percepţiei şi toleranţei senzoriale la stimuli din mediul înconjurător, într-un spațiu controlat și familiar. In vecinătatea imediată, Căsuța cognitivă pune la dispoziție informații geografice aplicate sub forma de joc puzzle, deschizând astfel noi orizonturi pentru preșcolari. Căsuța muzicală aduce cu sine instrumente captivante care ajută în îmbunătățirea coordonării dintre auz, atingere și văz. În continuare, Căsuța misterelor expune cu mândrie un peisaj interactiv care ii poartă pe cei mici într-o incursiune pe o navă unde pot cunoaște numai pirați prietenoși. Iar la finalul parcurgerii acestor etape de inițiere, Căsuța creativității eliberează o mare de piese din care se pot construi nenumărate elemente avand ca sursa comună izvorul Imaginației.

Cum dezvoltarea motricității a devenit o preocupare primară într-o lume tot mai sufocată de sedentarism, prin impunătoarea structură modulară echipată cu multiple atracții complexe, cât și prin echipamentele gonflabile sau rotative extrem de antrenante, Gymboland încurajeaza mișcarea controlată, stabilind în același timp și cele mai potrivite modalități de comunicare interpersonală.
Și fiindcă nu este loc de omisiuni sau de abateri de la regulă, se anunță și de această dată o premieră în România de care cei mici se pot bucura cu toate simțurile. Mărețul panou cu senzori angrenează o mobilizare de forțe al cărei scop este eliberarea peștilor captivi din năvod – o adevărată provocare!