L’OCCITANE

Povestea Adevarata
Din Provence cu Dragoste

L’CCITANE capteaza magia din Provence in produse unice de ingrijire a fetei si a corpului, precum si in parfumuri create din cele mai pretioase si eficiente ingrediente traditionale. Inspirandu-se din modul de viata provensal, produsele L’OCCITANE sunt bogate in ingrediente naturale active, care te vor invalui in arome minunate.

Povestea a inceput in sudul Frantei, in anul 1976, atunci cand Olivier Baussan a infiintat compania L’OCCITANE, reprezentand un omagiu adus culorilor, aromelor si traditiilor din Provence.

Intra in lumea L’OCCITANE si descopera un brand dedicat crearii unor produse naturale, autentice si irezistibile pentru ingrijirea pielii si a unor parfumuri care transmit acea stare de bine specifica sudului Frantei.

NALA

NALA este mai mult decât un retailer de cosmetice. NALA este un retailer european de cosmetice naturale realizate artizanal cu pasiune de experții noștri din ingrediente atent selectate.

100% handmade

Credem că produsele realizate artizanal cu pasiune sunt potrivite unui stil de viață sănătos și activ. Toate rețetele produselor noastre sunt alese cu grijă, astfel încât corpul, tenul și părul tău să beneficieze de proprietățile ingredientelor naturale.

100% ingrediente naturale

Prețuim stilul de viață sănătos și credem că ingredientele naturale, vegane, combinate în produse realizate artizanal ne ajută să avem pielea sănătoasă pe termen lung. Produsele noastre nu conțin ingrediente de origine animală, sunt 100% vegane, potrivite stilului tău de viață activ.

NALA – cosmetice naturale, realizate cu pasiune din ingrediente naturale!

Xpert Beauty

Xpert Beauty reprezintă cel mai complex concept store de cosmetică profesională din România, cu produse pentru păr, ten, corp, pentru îngrijirea mâinilor, a unghiilor, produse de make-up ce aparțin unor branduri internaționale renumite. În cadrul Xpert Beauty vizitatorii primesc recomandări personalizate din partea specialiștilor, având astfel ocazia să aleagă exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de păr. În fiecare săptămână la Xpert Beauty sunt invitați specialiști din industria de frumusețe care le oferă vizitatorilor demonstrații de măiestrie și informații despre tendințele în domeniu. În plus, tot săptămânal, este actualizat și un stand special cu selecția de produse recomandate conform trendurilor.

Xpert Beauty a fost gândit și proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spațiu unde redescoperi cât de distractiv și facil este shoppingul, unde ai parte de o experiență plăcută și memorabilă, de o selecție excelentă de produse profesionale și unde beneficiezi de suportul acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Cupio

Cupio este un brand românesc, fondat în 2011, ce comercializează produse cosmetice profesionale, pentru înfrumusețare, din domeniile: manichiură, makeup, îngrijire personală, dotări saloane.

Portofoliul Cupio include peste 8000 de produse, esențiale pentru specialiștii din domeniu și 8 branduri proprii: CupioGels (geluri UV), Cupio to go! (oje semipermanente), Cupio One Step (oje semipermanente, Cupio în the City (lacuri și tratamente pentru unghii), Cupio Acryl, Cupio Make-up Pro, Cupiolash, Cupio Spa, Cupio ProDepil.

În prezent, Cupio deține 8 magazine în: Constanța, București, Timișoara, Cluj-Napoca, Arad.

Te așteptăm în magazinul Cupio din City Park Constanța, cu promoții și demonstrații lunare.

dm drogerie markt

dm drogerie markt intră în categoria celor mai puternice lanţuri de retail specializat în beauty, wellness, baby şi uz casnic, cu o ofertă bogată din categoriile: produse cosmetice şi cosmetică decorativă, parfumuri, coloranţi păr, produse pentru îngrijire corporală, produse de îngrijire şi alimente pentru copii, produse naturiste şi alimente pentru diabetici, produse de curăţenie pentru întreaga casă, hrană pentru animale de companie etc. Printre mărcile proprii se numără Balea, Balea men, Alverde, Denk mit, Profissimo, babylove, Dein Bestes, Dontodent şi altele.

Primele magazine dm au fost deschise în Germania în anul 1973; au urmat Austria în 1976, iar apoi devin membre ale familiei: Cehia, Ungaria, Slovenia, Croaţia, Slovacia, Serbia, Bosnia, Bulgaria și Macedonia. În noiembrie 2007 s-a deschis şi primul magazin dm drogerie markt în România, în data de 22 noiembrie. Azi dm România numără 91 de magazine.