Texas BBQ

Texas BBQ vă oferă experiențe culinare inedite îmbinând Eastern, Western & Southern Texas Cuisine. Tradiția culinară din Texas-ul Estic se bazează pe pregă​tirea cărnii lent, la foc potrivit, până când ajunge să se desprindă de pe os. Convinge-te de măiestria noastră devorând: Slow Cooked Pork Ribs sau Baby Beef Ribs – coaste de vițel de lapte, ținute în cuptor timp de 5 ore. Carnea in stilul “barbacua”, inspirată​ din southern Texas, este coaptă in sosuri dulci sau în suc propriu, pentru a deveni fragedă și a-și păstra savoarea. Într-un an am reușit să spunem “Poftă bună!” x 110K, ceea ce înseamnă peste 35000 de clienți care se întorc cu încredere pentru un BBQ autentic.

Oro Toro

Orotoro este un lanț de restaurante care îmbină rapiditatea unui fast-food cu calitatea preparatelor făcute ca la carte. Aici vei găsi în primul rând burgeri din carne de calitate, dar și o mulțime de alte preparate la fel de gustoase: quesadilla, wrap-uri, sandwich-uri, steak-uri, frigărui, alături de cartofi prăjiți, batoane de Mozzarella, inele de ceapă, iar dacă faci parte din clubul vegetarienilor, să știi că am creat variante speciale pentru tine.

Orice preparat vei alege, află că renumitul Chef Iosif este cel care creează rețetele pentru a-ți aduce bucuria de a mânca un produs cu adevărat bun, rapid și accesibil. Și pentru că vrem să facem lucrurile așa cum trebuie, la Oro Toro folosim cuptorul Josper, special pentru prepararea cărnii de vită uniform, rapid, pe cărbuni adevărați și în trei feluri, ca să alegi fix ce-ți place: rare – adică în sânge, medium – adică așa și-așa, well done – adică bine făcută.

Dar povestim mai multe în timp ce-ți pregătim un burger. Te așteptăm cu GOOD FOOD. FAST!

Spartan

Spartan este un concept original de restaurant. Pentru a vă oferi produse unice în lume, am îmbinat elemente culinare esențiale ale Greciei cu alte secrete ale bucătăriilor mediteraniene din perioada antică.
Spartan nu este un restaurant tip tavern grecească, iar produsele noastre nu le veți regăsi în alte zone, nici măcar în Grecia, întrucât sunt personalizate și individualizate doar pentru clienții noștri fideli, inclusiv în ceea ce privește denumirile, cantitățile și modul de coacere.
Spartan vă oferă o carne frăgezită în legume, marinată într-un bait fără egal.
Sosurile proaspete respectă propria rețeta și viziune, nu sunt imitații ale sosurilor grecești, de aceea este posibil să difere fundamental de produsele pe care le-ați servit în sejururile dumneavoastră în Grecia sau în alte locații cu acest specific.
Din acest motiv, nu putem fi comparați sau asimilați altor concepte sau culturi.
Ne asumăm toate elementele originale pe care le-am conceput, ne asumăm faptul că suntem diferiți față de toate restaurantele din România și va asigurăm că vom continua în același spirit original și inedit.
Gyros Pyta este o mâncare instorica menționată în documentele antice încă de la anul 480 Înainte de Christos. În documentele antice de la anul 480 Înainte de Christos se arată că pe timp de război , spartanii consumau carne de oaie și porc coaptă pe roci vulcanice.
Din acest motiv sloganul nostru este “ Gustul Legendar”.
Căutăm întotdeauna similitudini cu tot ceea ce înseamnă mâncărurile care au rămas în istorie și care au făcut istorie.

Pep&Pepper

Pep&Pepper este un concept construit pe experiența unei echipe care creează și operează branduri de tip food. Prin rețeta sa de business, Pep reușeste să se diferențieze de ceilalți vendori și de celelalte sortimente de mâncare existente în zonele de food-court.

Consumatorii vor putea opta pentru servirea unui preparat ca-de-restaurant, cu minim timp de așteptare, dar maxim de savoare.

Totul începe de la zona de gătit unde dinamica focului, tigăile încinse și bucătarii pasionați te anunță că totul se pregătește proaspăt, în fața ta. Imediat în apropiere vedem aluatul de paste făcut în casă, cu ou și faină din griș de grâu, care asteaptă să fie dat prin formă și apoi fiert la perfecție.

Cu o varietate de carne de pui și vită, o mireasmă de condimente și paste fragede, Pep te îmbie să afli secretul unei rețete delicioase, farfurie cu farfurie.

LUV

Nevoia de frumos, de povești, de o cafea premium sau de gustări pregătite de un chef talentat, au adus în City Park Mall și LUV Caffe&Bistro. Cei care ne-au vizitat, nu puțini la număr, ne-au onorat deja cu feed-back-uri excelente, atât în ce privește design-ul locației, cât și preparatele delicioase. Avem o echipă tânără, care pune suflet în calitatea serviciilor, iar împreună cu dumneavoastră putem crea dimineți, după amieze și seri frumoase! Nu în ultimul rând, vederea panoramică spre lac ne îmbie să visăm la o viață mai frumoasă în timp ce sorbim dintr-o cafea bună sau dintr-un fresh de fructe proaspete!