Pep&Pepper

Pep&Pepper este un concept construit pe experiența unei echipe care creează și operează branduri de tip food. Prin rețeta sa de business, Pep reușeste să se diferențieze de ceilalți vendori și de celelalte sortimente de mâncare existente în zonele de food-court.

Consumatorii vor putea opta pentru servirea unui preparat ca-de-restaurant, cu minim timp de așteptare, dar maxim de savoare.

Totul începe de la zona de gătit unde dinamica focului, tigăile încinse și bucătarii pasionați te anunță că totul se pregătește proaspăt, în fața ta. Imediat în apropiere vedem aluatul de paste făcut în casă, cu ou și faină din griș de grâu, care asteaptă să fie dat prin formă și apoi fiert la perfecție.

Cu o varietate de carne de pui și vită, o mireasmă de condimente și paste fragede, Pep te îmbie să afli secretul unei rețete delicioase, farfurie cu farfurie.

Chopstix

Inca de la deschiderea din 2008, Chopstix a vrut sa impartaseasca romanilor cunostintele sale legate de prepararea mancarurilor din bucataria chinezeasca traditionala, dar si din cea moderna. De atunci, punem la dispozitia clientilor nostri o gama cat mai variata de produse. Gatim, din ingrediente proaspete si delicioase, mancare asiatica, preponderent mancare chinezeasca. Evitam produsele congelate pentru ca stim cat de importanta este o alimentatie sanatoasa pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Toti cei care iubesc mancarea chinezeasca si aleg calitatea si prospetimea, aleg de fapt Restaurantul Chinezesc Chopstix. Diversitatea este un element definitoriu pentru Chopstix. In vitrinele noastre veti gasi mereu peste 40 de feluri de preparate, mancare chinezeasca: noodles cu pui sau vita, pachetele de primavara, orez, salate si diverse sosuri.

Pentru clientii care isi doresc sa comande mancare chinezeasca acasa sau la birou, am dezvoltat divizia Delivery – un sistem de comanda, livrare mancare chinezeasca la birou sau acasa care le sta la dispozitie zilnic, in intervalul 10:00-22:00. Pentru ei, ne-am asumat provocarea de a deveni din ce in ce mai buni prin promptitudine si calitatea produselor pe care le oferim.

Salad Box

Salad Box s-a născut din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food.

Meniul constă în salate preparate la fața locului din ingrediente proaspete, dar și supe cremă, deserturi sanătoase și delicioase, fresh-uri și limonade.

Preparate într-un timp foarte scurt, salatele pot fi consumate fie în food-court, fie în orice alt loc, datorită cutiei foarte practice marca Salad Box.

Pentru cei care au poftă de ceva diferit, aceștia au la dispoziție o gamă de peste 40 de ingrediente pentru a-și compune propria lor salata: legume, fructe, semințe, brânzeturi, carne de pui sau de vită preparată la fața locului, ton, somon sau bacon. Toate împreună cu unul din dressing-urile speciale Salad Box.

Pizza San Marco

Nu, istoria Pizza San Marco nu a început în 1958 și nici primul restaurant nu a fost deschis în 1960, iar în 1985 nu existau deja 3000 de francize Pizza San Marco în toată lumea.

Facem pizza din martie 2004, o facem foarte bună din 2005, și clienții fideli mănâncă de 2 ori pe zi în prezent.

Nu, nu este o rețetă italiană tradițională moștenită de la un unchi din Veneția, iar pe bucătarul nostru nu îl cheamă Luigi.

Am învățat singuri să facem pizza și a trecut un an până când toți prietenii noștri au spus :”E cea mai bună”.

Am inventat un blat amestecând 11 ingrediente diferite și am pus pe el numai produse proaspete și de calitate. Am pus pizza noastră în cea mai jovială cutie și am păstrat-o fierbinte în genți electro-termice până la ușa clientului, apoi… i-am urat Poftă Bună!

Rustic

RUSTIC este un fast food cu specific românesc, unde puteți avea parte de o masă cu mâncăruri tradiționale, pregătite într-un autentic stil românesc. Este primul deschis în Constanța și al cincilea din țară, celelalte fiind deschise in diverse centre comerciale din București.