Modaverse

Modaverse este un magazin de haine și accesorii ce se axează pe piese vestimentare deosebite, elegante, dar în același timp comode, care poartă semnături unice și inconfundabile ale marilor designeri. Printre brand-urile pe care le comercializam se numără Cesare Paciotti, Corneliani, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Fendi, John Galliano, Harmont & Blaine, La Martina, Xagon Man, La Haine Inside Us, Woolrich, Doucal’s. Toate produsele pe care le comercializam sunt 100% originale, au garanția producătorilor și sunt importate din Italia.

MAT Fashion

Mat are o singură misiune: aceea de a impune standarde noi în industria modei plus-size, creând un stil vestimentar foarte cochet şi în vogă pentru doamne mândre de formele lor.

Colecţiile de haine şi accesorii reinventează conceptul de stil în totalitate, astfel încât femeile care le poartă să se simtă sexy şi pline de feminitate, punându-le totodată în valoare!

Depăşind deja graniţele pieţei din Grecia, creaţiile Mat Fashion au fani peste tot în lume.

Vă întrebaţi cum sunt femeile Mat Fashion? În pas cu moda, întotdeauna bine-dispuse, extrovertite, pasionate de haine şi viaţă în general.

Echipa de creaţie Mat Fashion concepe piese care urmează ultimele trenduri şi îmbină concepte experimentând materiale noi, semnând colecţii care, chiar de la lansare sunt remarcate pentru piesele must-have din fiecare sezon.

Zara

Zara e prezenta in 68 de tari, avand o retea de 1129 de magazine, in locatii privilegiate din marile orase. Prezenta sa internationala este o marturie a ideii conform careia, granitele nationale nu presupun nici un impediment in a imparti o cultura unica, a modei. Zara vinde trei tipuri de imbracaminte, pentru femei, barbati si copii. Fiecare sectiune beneficiaza de echipe creative independente, care se ocupa cu propunerile de design pentru fiecare campanie.

Acesta este si motivul pentru care clientii nostri pot gasi in magazinele Zara, la preturi rezonabile, propuneri de moda, la cele mai inalte standarde, ce tin cont de ultimele tendinte. In cadrul magazinelor noastre veti gasi spatii diferentiate, potrivite pentru fiecare linie de produse. In fiecare departament – femei, barbati sau copii, – produsele sunt plasate impreuna, tinandu-se cont de fiecare stil in parte, creandu-se astfel o larga imagine, ce migreaza de la clasic la casual, de la lucruri simple la acele componente puternic accentuate.

www.zara.com

Atmosphere

Brandul Atmosphere, înființat în 2002, este unul dintre cele mai longevive branduri de croitorie românești. La Atmosphere Fashion sunteți pe deplin în centrul atenției, având garanția unor servicii de înaltă calitate. Brandul Atmosphere produce o gamă largă de confecții de damă și tineret, ce are mereu în vedere influențele și tendințele din modă. O echipă tânără și plină de entuziasm pune accent pe atenția acordată detaliilor și pe varietatea produselor, contribuind la realizarea unui stil elegant, comod și mereu în tendințe. Brandul pune preț încă de la înființare pe calitate și pe varietate, aspecte care se regăsesc în designul produselor Atmosphere.

Reserved

RESERVED are mai mult de 500 de magazine în estul si centrul Europei. Brand-ul oferă moda chic, la prețuri accesibile pentru femei, barbati si copii. Designerii ei transformă rapid inspirațiile și tendințele globale de pe catwalk în colecții prêt-à-porter casual.

În magazine ajung modele noi la fiecare trei saptamani. Caracterul versatil al vestimentației RESERVED este prezent trei linii principale ale fiecărei colecții. Toate fashionable, dar diferite.

Street Fashion exprimă tendințele actuale în stilul urban și este dedicat tinerilor moderni, activi.

Linia Modernă este axată pe simplitate și combină chic-ul atemporal cu eleganța modernă.

YFL Young Fashion Lab reprezintă individualitatea, invitându-te să combini stilul personal cele mai recente tendințe.

RESERVED Copii oferă haine confortabile, accesorii și încălțăminte pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 0-14 ani.