Lee Cooper

Lee Cooper este inca din anul 1908 un brand popular in lumea modei si, in special, in cea a denimului autentic. Compania britanica a fost infiintata in zona East End a Londrei, de Morris Cooper, si a ajuns, la nivel global, sa fie un pionier al vestimentatiei casual, perfecta pentru activitati cotidiene, dar si un pionier al denimului de calitate, cu care se identifica de mai bine de 100 de ani.

Datorita acestei pasiuni pentru denim si a dorintei de a fi fidel calitatii, brandul Lee Cooper a ajuns sa fie recunoscut la nivel mondial si sa aiba 40 de parteneri de vanzari in peste 100 de tari. Lee Cooper are peste 4000 de magazine, mai mult de 500 dintre acestea fiind magazine proprii, iar succesul de care se bucura este din ce in ce mai mare, cu fiecare an care trece compania anuntand profit in crestere. Si, chiar daca piesele colectiilor sale sunt perfect ancorate in prezent, Lee Cooper nu uita in niciun an de cei trei piloni pe care si-a construit identitatea: spiritul britanic, cultura muncii si muzica, oferind publicului sau haine care le combina perfect pe toate cele trei.

H&M

Hennes & Mauritz AB (H&M) a fost înfiinţată în Suedia în 1947 şi este sinonimă cu moda accesibilă, în tendinţe şi de înaltă calitate. H&M are o gamă variată de produse care sunt împărţite într-un număr de concepte diferite pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii. Vă aşteptăm de luni până duminică între orele 10:00 şi 22:00, în City Park Mall să vă bucuraţi de cele mai noi colecţii vestimentare şi accesorii.

Modaverse

Modaverse este un magazin de haine și accesorii ce se axează pe piese vestimentare deosebite, elegante, dar în același timp comode, care poartă semnături unice și inconfundabile ale marilor designeri. Printre brand-urile pe care le comercializam se numără Cesare Paciotti, Corneliani, Dolce & Gabbana, Dsquared2, Fendi, John Galliano, Harmont & Blaine, La Martina, Xagon Man, La Haine Inside Us, Woolrich, Doucal’s. Toate produsele pe care le comercializam sunt 100% originale, au garanția producătorilor și sunt importate din Italia.

MAT Fashion

Mat are o singură misiune: aceea de a impune standarde noi în industria modei plus-size, creând un stil vestimentar foarte cochet şi în vogă pentru doamne mândre de formele lor.

Colecţiile de haine şi accesorii reinventează conceptul de stil în totalitate, astfel încât femeile care le poartă să se simtă sexy şi pline de feminitate, punându-le totodată în valoare!

Depăşind deja graniţele pieţei din Grecia, creaţiile Mat Fashion au fani peste tot în lume.

Vă întrebaţi cum sunt femeile Mat Fashion? În pas cu moda, întotdeauna bine-dispuse, extrovertite, pasionate de haine şi viaţă în general.

Echipa de creaţie Mat Fashion concepe piese care urmează ultimele trenduri şi îmbină concepte experimentând materiale noi, semnând colecţii care, chiar de la lansare sunt remarcate pentru piesele must-have din fiecare sezon.