Alessandro Biaggio

Alessandro Biaggio este un brand dedicat persoanelor cu interes pentru ultimele tendințe în materie de încălțăminte, interesate de opțiuni variate de ținute sport-casual. Alessandro Biaggio se remarcă pe piața producătorilor de încălțăminte din Europa ca fiind un brand ce pune accent pe calitatea și confortul produselor, produse apreciate și purtate atât de bărbați, cât și de femei.

Alessandro Biaggio, un concept în alb și negru, ce tinde întotdeauna să atingă perfecțiunea.

Tanggo boutique

Tanggo boutique este un fashion boutique cosmopolit, care propune iubitorilor de fashion o plimbare prin lumea modei de la Paris, Milano sau New York, o experienţă asemănătoare cu cea pe care o savurezi pe principalele străzi de shopping din lume, oferind colecţii de sezon gândite pentru femeile dinamice cu apetit pentru modă.

Brandurile pe care le promovam:

LANCASTER

Are o tradiţie de peste 50 de ani, şi-a creat cu succes o nişă proprie ca fiind un nume sonor pe piaţa produselor de lux, dar accesibile, din Franţa.  Brand bine cunoscut pe piaţa modei pentru inovaţie, în permanentă schimbare în funcţie de ultimele tranduri ale modei şi diversitatea modelelor. Are desfacere atât în marile magazine din Paris şi în oraşele mari din Franţa, cât şi pe străzile de shopping din New York.

SCHUTZ

Este sinonim cu eleganţa, feminitatea şi extravaganţa. Personalitatea brandului este bine conturată, oferind consumatorilor o experienţă de neuitat în termeni de design, calitate şi libertate de exprimare specifică Americii de Sud.

Alexandre Birman, designerul brandului, împreună cu un grup de tineri designeri, creează piese care îţi taie respiraţia, creaţii de ultimă oră inspirate de ritmul alert al oraşului.

TOSCA BLU SHOES

Brandul este evaluat că fiind unul dintre cele mai prestigioase nume din industria marochinăriei, pentru abilitatea de a ţine pasul cu cele mai noi tehologii în domeniu. Este foarte prezent în publicaţiile de modă din Italia.

Este un brand dinamic, cu modele unice, în trend, realizate la un înalt standard de calitate. De la un sezon la altul, colecţia boutique-ului este completată cu accesorii, eşarfe Pollini şi Moschino.

Boutique-ul este un podium de prezentare a unor colecţii echilibrate de piese extravagante şi produsele basic,  produse unicat şi produse de serie mică.

Experiența de shopping continuă cu discuții despre fashion și noile trenduri, cu asistență adecvată în alegerea celor mai potrivite accesorii.