World Class

world class city mall

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, a deschis un nou club de fitness World Class în cadrul centrului comercial City Park Mall, din Constanța, în urma unei investiții de peste un milion de euro.

Centrul de fitness se întinde pe o suprafață de peste 1.700 m2 și pune la dispoziția clienților o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio de aerobic și o sală modernă de cycling. De asemenea, centrul include o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags. În plus, clienții se pot încărca cu energie în piscina semiolimpică sau se pot deconecta de la activitățile zilnice în sauna uscată.

Noul centru are un design modern și elegant, iar tavanul skylight oferă o infuzie de lumină naturală, creând un ambient plăcut și relaxant în toate zonele clubului.

Clienții World Class Constanța pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către cei mai buni instructori din România, certificați la nivel internațional, sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alături de antrenori profesioniști.