Texas BBQ

Texas BBQ vă oferă experiențe culinare inedite îmbinând Eastern, Western & Southern Texas Cuisine. Tradiția culinară din Texas-ul Estic se bazează pe pregă​tirea cărnii lent, la foc potrivit, până când ajunge să se desprindă de pe os. Convinge-te de măiestria noastră devorând: Slow Cooked Pork Ribs sau Baby Beef Ribs – coaste de vițel de lapte, ținute în cuptor timp de 5 ore. Carnea in stilul “barbacua”, inspirată​ din southern Texas, este coaptă in sosuri dulci sau în suc propriu, pentru a deveni fragedă și a-și păstra savoarea. Într-un an am reușit să spunem “Poftă bună!” x 110K, ceea ce înseamnă peste 35000 de clienți care se întorc cu încredere pentru un BBQ autentic.

Oro Toro

Orotoro este un lanț de restaurante care îmbină rapiditatea unui fast-food cu calitatea preparatelor făcute ca la carte. Aici vei găsi în primul rând burgeri din carne de calitate, dar și o mulțime de alte preparate la fel de gustoase: quesadilla, wrap-uri, sandwich-uri, steak-uri, frigărui, alături de cartofi prăjiți, batoane de Mozzarella, inele de ceapă, iar dacă faci parte din clubul vegetarienilor, să știi că am creat variante speciale pentru tine.

Orice preparat vei alege, află că renumitul Chef Iosif este cel care creează rețetele pentru a-ți aduce bucuria de a mânca un produs cu adevărat bun, rapid și accesibil. Și pentru că vrem să facem lucrurile așa cum trebuie, la Oro Toro folosim cuptorul Josper, special pentru prepararea cărnii de vită uniform, rapid, pe cărbuni adevărați și în trei feluri, ca să alegi fix ce-ți place: rare – adică în sânge, medium – adică așa și-așa, well done – adică bine făcută.

Dar povestim mai multe în timp ce-ți pregătim un burger. Te așteptăm cu GOOD FOOD. FAST!

Spartan

Spartan este un concept original de restaurant. Pentru a vă oferi produse unice în lume, am îmbinat elemente culinare esențiale ale Greciei cu alte secrete ale bucătăriilor mediteraniene din perioada antică.
Spartan nu este un restaurant tip tavern grecească, iar produsele noastre nu le veți regăsi în alte zone, nici măcar în Grecia, întrucât sunt personalizate și individualizate doar pentru clienții noștri fideli, inclusiv în ceea ce privește denumirile, cantitățile și modul de coacere.
Spartan vă oferă o carne frăgezită în legume, marinată într-un bait fără egal.
Sosurile proaspete respectă propria rețeta și viziune, nu sunt imitații ale sosurilor grecești, de aceea este posibil să difere fundamental de produsele pe care le-ați servit în sejururile dumneavoastră în Grecia sau în alte locații cu acest specific.
Din acest motiv, nu putem fi comparați sau asimilați altor concepte sau culturi.
Ne asumăm toate elementele originale pe care le-am conceput, ne asumăm faptul că suntem diferiți față de toate restaurantele din România și va asigurăm că vom continua în același spirit original și inedit.
Gyros Pyta este o mâncare instorica menționată în documentele antice încă de la anul 480 Înainte de Christos. În documentele antice de la anul 480 Înainte de Christos se arată că pe timp de război, spartanii consumau carne de oaie și porc coaptă pe roci vulcanice. Din acest motiv sloganul nostru este “Gustul Legendar”.
Căutăm întotdeauna similitudini cu tot ceea ce înseamnă mâncărurile care au rămas în istorie și care au făcut istorie.

Subway

SUBWAY (restaurant) este un lanț american de restaurante fast-food.

În ianuarie 2016, SUBWAY deținea 44,603 restaurante în 111 țări, dintre care 27,058 în SUA.

La nivel global, încasările firmei s-au situat la 15,2 miliarde de dolari în anul 2010. SUBWAY are unele dintre cele mai mici costuri de start-up din întreaga industrie de profil, investiția medie într-o unitate deschisă în Europa Centrală și de Est fiind de aproximativ 100.000 de euro.

Produsul de bază al lui SUBWAY este sandviciul submarin („submarine sandwich” sau „sub”). În plus, în restaurante se mai vând tortilla, salate, băuturi calde, băuturi răcoritoare și gustări dulci (fursecuri, gogoși, brioșe).

Pe 10 aprilie 2012, SUBWAY a deschis prima reprezentanță în România, în București. România a devenit cea de-a 100-a țară în care compania își vinde produsele.

În prezent, SUBWAY deține 26 de restaurante în România.

Printre sandviciurile comercializate se regăsesc:

  • Italian B.M.T. ®
  • Subway Melt™
  • Vitâ & Brânza
  • Veggie Patty