Cinema City

Cinema City România este parte a rețelei Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrală şi de Est.

Compania a intrat pe piaţa din România în 2007, în prezent Cinema City România având 18 multiplexuri în 13 orașe: București, Brăila, Bacău, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Pitești, Târgu Mureș, Timișoara, Arad, Ploiești, Târgu Jiu cu un numar de 168 de sali și peste 30.000 de locuri.

Multiplexurile Cinema City oferă o experiență cinematografică de excepție prin:

  • 168 de săli de cinema confortabile în cele 18 locații
  • Peste 30.000 de locuri
  • Ambianța premium, servicii impecabile
  • Tehnologie de ultimă generație, ecrane adaptate fiecarei sali
  • Confort prin fotolii de calitate superioară
  • Cele mai moderne echipamente care folosesc renumitele proiectoare Kinoton și Christie și sunetul Dolby Digital Surround
  • Unghiuri perfecte de vizibilitate, efect optim de amfiteatru în fiecare sală

În mai 2015, se deschide Cinema City Mega Mall, primul multiplex din România care are și sala 4DX, iar din 31 iulie 2015, City Park Mall găzduieşte cel de-al doilea cinematograf cu sală 4DX din ţară.

Cinema City este lanțul de cinematografe cu cea mai rapidă creştere din Europa, fiind lider la nivel regional, intenționând sa-și extindă și mai mult prezenţa.

Pentru rezervări sunati la numărul 0372.508.000, disponibil în intervalul orar 10:30 – 22:30.

Game World

Distrează-te împreună cu prietenii tăi în cea mai mare sală de jocuri din afara Bucurestiului. Situată la nivelul 1, langa cinematograf, in incinta  City Park Mall, la Game World găsești o captivantă varietate de jocuri si pariuri, de la cele mai noi slot machines până la jocul clasic de ruletă în variantă electronică. În plus, ai șansa să câștigi unul dintre numeroasele Jackpot-uri, poți sa pariezi pe evenimente sportive sau sa participi la petrecerile si promotiile cu premii spectaculoase.

Profită si de avantajele Crystal Bonus Club!

Crystal Bonus Club este un program oferit clienților fideli ai Game World.
Aceștia beneficiază de oferte speciale și au șansa de a câștiga premiile acordate exclusiv prin acest program.

Premii în bani

Între 100 – 5.000 Lei

Deschis non-stop!

Gymboland

Micii exploratori sunt invitați să pună stăpânire pe cârmă și să își ghideze propria călătorie prin ținutul Gymboland.
Începând cu cele cinci Căsuțe Tematice, marea plajă a copilariei eterne prinde viață și se umple de culoare, iar tainele fiecăreia ies la iveala . O impunătoare paradă cu delicii vizuale, tactile, auditive, dar mai ales intuitive și educative, concretizează un spectacol în care copiii sunt mereu personajele principale.

Experienţele oferite de Căsuța multi-senzorială au ca scop realizarea echilibrării percepţiei şi toleranţei senzoriale la stimuli din mediul înconjurător, într-un spațiu controlat și familiar. In vecinătatea imediată, Căsuța cognitivă pune la dispoziție informații geografice aplicate sub forma de joc puzzle, deschizând astfel noi orizonturi pentru preșcolari. Căsuța muzicală aduce cu sine instrumente captivante care ajută în îmbunătățirea coordonării dintre auz, atingere și văz. În continuare, Căsuța misterelor expune cu mândrie un peisaj interactiv care ii poartă pe cei mici într-o incursiune pe o navă unde pot cunoaște numai pirați prietenoși. Iar la finalul parcurgerii acestor etape de inițiere, Căsuța creativității eliberează o mare de piese din care se pot construi nenumărate elemente avand ca sursa comună izvorul Imaginației.

Cum dezvoltarea motricității a devenit o preocupare primară într-o lume tot mai sufocată de sedentarism, prin impunătoarea structură modulară echipată cu multiple atracții complexe, cât și prin echipamentele gonflabile sau rotative extrem de antrenante, Gymboland încurajeaza mișcarea controlată, stabilind în același timp și cele mai potrivite modalități de comunicare interpersonală.
Și fiindcă nu este loc de omisiuni sau de abateri de la regulă, se anunță și de această dată o premieră în România de care cei mici se pot bucura cu toate simțurile. Mărețul panou cu senzori angrenează o mobilizare de forțe al cărei scop este eliberarea peștilor captivi din năvod – o adevărată provocare!