Meli Melo Deco

,,Meli Melo deco” este o extensie de brand pentru lantul de magazine Meli Melo – Paris, avand ca obiectiv principal de activitate comercializarea decoratiunilor de interior. Accesorii și decorațiuni pentru casă și terasă, utile pentru bucătărie, totul pentru setup-uri inspirate, ceramică și piese de mobilier. Toate îți oferă inspirație pentru un stil de viață, indiferent de culoarea casei tale. Decorațiuni cu accente neutre, classy, sau în nuanțe îndrăznețe, jucăușe, de acum disponibile în lanțul de magazine Meli Melo deco.

Kitchen Shop

KitchenShop este un altfel de magazin. Este altfel pentru că a fost creat din pasiunea noastră pentru viață și pentru gătit și vrem să vină în întâmpinarea tuturor celor care, ca și noi, împărtășesc pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vieții!

Ce vei găsi altfel la KitchenShop în primul rând calitate. Daca ți-ai dorit vreodată acele cuțite care nu se tocesc ani la rând, sau tigaia care nu lipește nici un fel de mâncare, sau cratițele care gătesc uniform și suculent, sau orice alte scule, ustensile, palete, răzători rezistente și bine făcute, acum le poți avea!
Bucătari amatori sau profesioniști, fiecare va găsi aici ceea ce își dorește. Nu una sau doua ci toate ustensilele din bucătărie la care te poți gândi: peste 5000 de vase și instrumente de gătit de cea mai bună calitate sunt doar la un click distanță !

Ne-am informat, am experimentat și apoi am mers la producătorii care azi reinventează gătitul în lume. Aceștia au dezvoltat tehnologii inovatoare, creând produse durabile și accesorii care ușurează fantastic munca din bucătărie.

Zara Home

Zara Home este lanț de magazine din grupul Inditex specializat în moda și decorarea locuinței. În jur de 70% din produsele Zara Home sunt produse textile pentru dormitor, sufragerie, baie, precum și ornamente decorative și obiecte de uz casnic, cum ar fi veselă, tacâmuri și articole din sticlă.
Cu un personal de peste 1000 de profesioniști, magazinul oferă cele mai recente tendințe în decorul locuinței.

 

Cador

Magazinul Cador Fashion for Home, parte a companiei EUROROM ART, este una din cele mai cunoscute marci din Romania in domeniul decoratiunilor interioare.
Magazinul Cador Fashion for Home din City Park Mall, Nivel -1,  va sta la dispozitie cu o gama larga si diversificata de articole: seturi de pahare, servicii de masa, seturi de portelan, mic mobilier, minibaruri echipate, vaze, boluri, fructiere, obiecte placate cu argint, sfeşnice, produse de bucatarie de ceramica, tacamuri, servicii de masa, icoane din argint, rame, statuiete de alabastru ale renumitelor branduri Yalos Murano, Le Monde Cadeaux, Schott Zwiesel, Zoffoli, SPTableware, Spigarelli, Sestesi, Solinger, Silver Way.

Magazinele noastre sunt create dupa aceleasi standarde, atat la interior cat si la exterior, acelasi design si aceleasi tipuri de produse: Cristal Italia cu cristale Swarovski, Cristal Germania, Portelan Germania, seturi de ceai/cafea, Ceramica Germania, Ceramica Italia, Pendule din lemn Mahon Germania, Icoane din Argint si Placate, Colectia de lux Da Vinci, Cristal Bohemia.

Categorii: nunta, cadouri, casa, décor, mobilier, bucatarie, botez, aniversari.