5asec

5àsec a deschis primele curățătorii în anul 1968, bazate pe un concept cu adevărat inovator la acea vreme: să furnizeze servicii de curățătorie și spălătorie la un preț accesibil tuturor și aplicând doar cinci prețuri principale, în funcție de specificitatea serviciului (de unde și cifra-simbol ‘5’ din 5àsec), si totul într-un termen de livrare scurt.

De atunci, 5àsec a cunoscut o dezvoltare rapidă și de succes pe acest segment. Grupul și-a început expansiunea în Franța, lansând filiale pe tot cuprinsul țării, apoi a depășit cu succes barierele pieței internaționale și  a implementat sistemul de franciză în peste 30 de țări, printre acestea numărându-se: Belgia, Franța, Elveția, Spania, Luxemburg, Portugalia, România, Rusia, Egipt, India, Argentina, Australia si ajungand la un numar de peste 2000 magazine deschise.

Compania DRY CLEANING SERVICES deține o rețea de 18 curățătorii 5àsec corporate și alte 23 de centre 5àsec operate în sistem franciză în România, Serbia, Grecia și Croația. DRY CLEANING SERVICES SRL a devenit Master Franchisor în România în 2010, propunându-și încă de la inceput sa implementeze și să furnizeze servicii profesionale de curățătorie la cele mai înalte standarde.

Ecochim

S.c. Ecochim s.r.l. s-a infiintat in anul 1997, avand ca obiect de acivitate – spalarea, curatarea si vopsirea textilelor si blanurilor, atunci cand pe piata Constantei nu existau decat spalatorii „de stat”. Inceputul a fost anevoios in ciuda tehnologiei moderne de care dispuneam la momentul respectiv. Treptat am reusit sa trecem peste dificultati si sa cream o firma recunoscuta pe piata pentru seriozitate si calitatea serviciilor. Prima spalatorie a fost pe Bd. 1 Decembrie – curatatorie care functioneaza si in prezent. Apoi au urmat puncte de colectare in cele mai importante zone ale Constantei.

S.c. Ecochim s.r.l. a ajuns, in momentul de fata, o echipa formata din oameni pregatiti profesional si cu experienta in domeniu. Echipa este deschisa la tot ceea ce inseamna „nou” si e gata sa imbine experienta cu noile tehnologii. Managementul societatii este asigurat de persoane cu pregatire economica si tehnica de specialitate, ceea ce a dus la o crestere semnificativa a cifrei de afaceri anuale si la o continua dezvoltare.

Utilajele aflate in dotarea s.c. Ecochim s.r.l. sunt de ultima generatie, ceea ce face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta. Rezultatele obtinute de s.c. Ecochim s.r.l. au condus la premierea societatii noastre cu locul I in Topul Firmelor, de catre Camera de Comert Constanta, la categoria „prestari servicii catre populatie”. Scopul nostru este imbunatatirea calitatii si largirea permanenta a gamei de servicii oferite.