bigstep

bigstep® comercializează peste 700 de modele de încălţăminte pentru copii, mai mult de 80% dintre acestea fiind aprobate şi recomandate de asociaţiile medicale internaţionale de pediatrie ca fiind benefice creşterii şi dezvoltării sănătoase a picioarelor copiilor.

În dorinţa de a oferi încălţăminte de calitate superioară, bigstep® colaborează cu producători de încălţăminte cu cea mai mare recunoaştere mondială, aceştia fiind: PABLOSKY (Spania), BIOMECANICS (Spania), RICOSTA (Germania), GARVALIN (Spania), GEOX (Italia), SKECHERS (SUA), AGATHA RUIZ DE LA PRADA (Spania), CONVERSE (SUA), IGOR (Spania), UGG (SUA), ROBEEZ (Canada), CROCS (SUA), PEDIPED (SUA), Cienta (Spania), LELLI KELLY (Italia).

Aceste mărci specializate şi recunoscute în industria de încălţăminte pentru copii oferă garanţia unor pantofi atent proiectaţi şi realizaţi pentru a îndeplini toate cerinţele unui picior în creştere, din materiale de cea mai bună calitate, având în acelaşi timp un design atractiv atât pentru copii cât şi pentru părinţi.

bigstep® oferă pantofiori potriviţi pentru bebeluşi, pentru primii paşi ai copilului, pentru grădiniţă sau şcoală, cât şi încălţăminte pentru activităţile şi joacă în aer liber, având mărimi cuprinse între 17 şi 43.

LEGO

Magazinul Certificat LEGO® este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO.

Având suprafaţa de 120 mp deţine gama completă de produse LEGO: aproximativ 600 tipuri de seturi de construcţie adaptate fiecărei categorii de vârstă în parte, începând cu seturile LEGO DUPLO recomandate de la vârsta de 1.5 ani, şi până la complexele seturi LEGO Mindstorms, iar colecţionarii LEGO vor găsi aici seturi exclusive sau greu de găsit.

Oferta de seturi LEGO este completată de o varietate mare de cutii de depozitare LEGO şi de o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, rucsacuri, magneţi, sticle pentru apă, tricouri.

În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO. Din magazin nu putea să lipsească nici zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o Minifigurină proprie, pe care o poate cumpăra la final.

Mothercare

Confecţii şi accesorii pentru mame şi copii

Grupul Mothercare este compus din două branduri cu răspândire pe plan internațional – Mothercare şi Early Learning Centre (ELC).

Mothercare este un retailer de specialitate de produse pentru viitoarele mame, sugari şi copii până la vârsta de 8 ani. Ştim că a fi părinte este minunat, amuzant, frustrant, obositor, dar şi plin de satisfacţii, de aceea la noi vei găsi produse de cea mai bună calitate pentru tine şi micuţul tău: haine, jucării, mobilier şi accesorii, lenjerie de pat, echipament de hrănire sau pentru baie etc.

ELC reprezintă conceptul jucăriilor educative, care favorizează dezvoltarea abilităţilor esenţiale ale micuţului tău. Toate jucăriile noastre sunt concepute astfel încât să-i incite pe copii să-şi exploreze limitele imaginaţiei şi ale creativităţii, să facă învăţatul distractiv şi să-i ajute să-şi atingă potenţialul maxim, oferindu-le un început minunat în lunga călătorie a descoperirii.

Noriel

Jucariile au de acum magazinele lor! Intra in lumea Noriel! Suntem bucurosi sa va anuntam ca s-a lansat un nou magazin de jucarii Noriel in City Park Constanta. Magazinul Noriel va asteapta cu multe surprize, dar mai ales cu o mare varietate de produse destinate copiilor de la 0 la 99 ani!