The Donut Library

Vino și tu să încerci gogoșile The Donut Library și să ai parte de o experiență „american style” în materie de donuts. Te așteaptă o sumedenie de sortimente, toate făcute fresh, în fiecare zi, fără conservanți și din ingrediente naturale.

Sunt foarte gustoase dar și foarte arătoase! Te așteptăm la Nivel 0 in food court.

Moo Gelato

Producem cea mai gustoasă îngheţată artizanală italianăGelato înseamnă gust intens, textură cremoasă şi prospeţíme respectând cu stricteţe rețetele italiene de sute de ani.

Gelato înseamnă cremă de îngheţată produsă de noi în cantităţi mici în fiecare dimineaţă.

10 motive pentru care iubim Moo Gelato

1. Gustul unic al îngheţatei Moo este dat exclusiv de materiile prime premium folosite:

– lapte 3,5% grăsime, smântână 35% grăsime, ciocolată neagră cu masa de cacao 85%,

– fructe de fistic din Sicilia, păstăi de vanilie Bourbon din Réunion şi Madagascar, alune de pădure din Piedmonte Italia, fructe proaspete, ş.a.

2. Textura cremoasă, fină obţinută ca urmare a respectării pe deplin a reţetelor artizanale italiene autentice

3. Culori pale şi naturale date de ingredientele alese, în contrast cu celelalte îngheţate obişnuite ce au culori vii, sintetice, rezultate în urma folosirii coloranţilor chimici

4. Structura densă datorată procentului mic de aer din îngheţata Moo, de aproximativ 20%, comparativ cu îngheţata obişnuită care conţine peste 50% aer în acelaşi volum

5. Cantitate mică de grăsimi naturale de aproximativ 0-8% în funcţie de sortimentul ales, faţă de 15-18% grăsimi vegetale la o îngheţată obişnuită

6. Conţinut mare de calciu conferit de laptele proaspăt şi smântâna grasă din îngheţata Moo; calciul este un mineral indispensabil metabolismului osos şi este recomandat a fi consumat zilnic

7. Poate fi considerat un aliment deoarece poate furniza consumatorului în mod natural un raport optim caloric şi energetic datorită materiilor prime premium şi proaspete

8. Cantitatea mică în care este produsă garantează prospeţimea permanentă a îngheţatei Moo. Ingredientele naturale folosite şi lipsa conservanţilor ne obligă să producem zilnic fiecare sortiment de îngheţată. Acest lucru nu se întâmplă la îngheţata obişnuită, deoarece ingredientele principale sunt apa, laptele praf, potenţiatori de aromă, de culoare şi conservanţi, fapt ce permite prelungirea termenului de valabilitate pe termen foarte lung

9. Lipsa cristalelor de apă datorată nivelului puţin mai ridicat de zahăr perfect balansat cu restul ingredientelor premium, ce acţionează ca un agent anticongelare; acest lucru permite servirea la o temperatură mai înaltă a îngheţatei Moo, înlăturând efectul de rece resimţit în cerul gurii, cum se întâmplă la îngheţata obişnuită

10. Proces tehnologic elaborat

• pasteurizarea: este o metodă de conservare a principalelor ingrediente ale îngheţatei Moo: laptele şi smântâna. Procedeul constă în încălzirea acestora la o temperatură puţin sub +100°C, urmată de o răcire bruscă până la +4°C pentru a distruge flora patogenă, în felul acesta prevenind alterarea şi păstrând intacte proprietăţile ingredientelor

• maturarea: omogenizarea continuă la temperatura de +4°C timp de minim 24 ore a mixului pasteurizat pentru a asigura cremozitatea îngheţatei Moo

• fabricarea: transformarea mixului maturat în produsul final: delicioasa îngheţată Moo Gelato!

La Grande Brioche

Înființata în 1995, Vanimar a debutat în domeniul alimentației publice cu produse de panificație, patiserie și cofetărie. Firma a luat ființa ca urmare a dorinței celor doi acționari, Mariana Tarsoaga și Nicolae Bajdechi de a crea o marcă de renume a calitații. „La grande brioche – A la francaise” este în prezent un sinonim al lucrului bine făcut, al produsului în care poți avea încredere, este imaginea sănătoasă a bunului gust.

Vanimar este o societate comerciala cu capital privat românesc, condusă de un Consiliu  de Administrație format din 4 persoane: președinte – director general și 3 vicepresedinți, în cadrul căreia iși desfășoară activitatea 97 de angajați.

La momentul său de debut, această afacere a fost una de familie. Acest început, care s-a dovedit a fi un succes, inclusiv din punct de vedere financiar a reprezentat o rampă de lansare pentru dezvoltările ulterioare, în măsura în care fiecare proiect finalizat a constituit un pas spre alte obiective mai ambițioase.

În prezent firma Vanimar desfășoară o activitate cu profil de producție și distribuție cu forțe proprii, societatea comercializând produsele atât en-detail cât și prin intermediul comercianților en-gross, prin oferirea, pe bază de comandă și în condiții avantajoase de preț, a întregii game de sortimente.

Societatea deține 5 puncte de comercializare proprii, unde clienții stiu că pot gasi întotdeauna produse excelente de cofetărie, patiserie și panificație. „La grande brioche – A la francaise” oferă o gamă variata de aproximativ 200 de produse de cofetărie, patiserie și panificație.

La un interval regulat de timp se lansează noi produse, urmărindu-se atent cum sunt ele apreciate și acceptate de către cumpăratori, pentru că ei sunt aceia care decid dacă se vor mai produce în viitor.