Inmedio

Mari pasiuni și mici plăceri, mereu la îndemână!

Inmedio e locul în care te poți opri oricând pentru o doză de inspirație, plăcere sau energie în drumul tău prin mall. Te așteptăm cu un zâmbet prietenos și tot ce ai nevoie pentru a-ți alimenta pasiunile, hobby-urile și plăcerile: de la o cafea aromată până la o carte bună, de la mici răsfățuri până la servicii utile care te ajută să rezolvi totul din mers.

Inmedio îți oferă o gamă variată de produse, bine organizate ca să le găsești imediat:

  • Tabac și accesorii
  • Presă șcarte: ziare și reviste internaționale, lecturi pentru toate gusturile, hrană pentru minte și suflet
  • Răcoritoare ca să stingi rapid setea, în febra cumpărăturilor; cu siguranță vei găsi băuturile tale preferate!
  • Cafea proaspăt măcinată, pentru o doză aromată de energie
  • Snacks de savurat din mers, pentru ca foamea sau pofta să nu te țină în loc
  • Și multe altele!

De asemenea, îți punem la dispoziție o serie de servicii utile:

  • Încărcare electronică pentru cartela ta de mobil
  • Bilete la concerte, spectacole sau festivaluri de la ro

În plus, la Inmedio vei găsi de fiecare dată o echipă prietenoasă, servire rapidă, o atmosferă plăcută și multe zâmbete. Tot ce ai nevoie pentru ca ziua ta de shopping să fie mai frumoasă.

Diverta

Diverta te aşteaptă în fiecare zi, de la 10:00 până la 22:00, cu peste 30.000 de titluri de carte – de la cele mai noi cărţi la bestseller-uri, o gama variată de articole şcolare şi office, cele mai căutate branduri de jucării, că Playmobil, colecţii Disney, dar şi gadget-uri interesante. De asemenea, din Diverta îţi poţi lua biletul spre distracţie la cele mai ţări evenimente, prin reţeaua Eventim: concerte, piese de teatru, evenimentele culturale şi sportive, evenimente pentru copii şi întreagă familie. La Diverta găseşti mereu ceva nou!

Cărturești

Cărtureşti nu este numai un loc al cărţilor. Cărtureşti este un loc de întâlnire între diferitele forme ale culturii. Ne-am gândit că v-ar plăcea să puteţi gusta un ceai ascultând muzică bună şi răsfoind o carte.

Nu vrem să stabilim priorităţi. Literatura, muzica, ceaiul, arta, arhitectura, filosofia, filmul, teatrul stau bine împreună. Încercăm doar să facem delicate selecţii. Să vă punem la dispoziţie lucruri frumoase, rare, inedite. Să arătăm că alături de cultura de consum poate convieţui şi cultura de avangardă.

Arta ceaiului este deosebit de complexă şi rafinată. Ea se adresează deopotrivă cunoscătorilor, cât şi celor ce sunt la început de drum. Când toate simţurile sunt în armonie, prin mişcare şi atingere (în timpul preparării ceaiului), prin văz (observând întregul proces), prin miros (savurând nuanţele fine ale ceaiului), prin auz (folosind o muzică în surdină) şi prin gust (în timp ce degustaţi ceaiul), creaţi o atmosferă specială, încărcată de mister şi rafinament. Pentru toate acestea merită să aprofundezi o lume exotică şi misterioasă în compania plăcută a unei ceşti de ceai la Ceainăria Librăriei Cărtureşti – Sky Level.