LUV

Nevoia de frumos, de povești, de o cafea premium sau de gustări pregătite de un chef talentat, au adus în City Park Mall și LUV Caffe&Bistro. Cei care ne-au vizitat, nu puțini la număr, ne-au onorat deja cu feed-back-uri excelente, atât în ce privește design-ul locației, cât și preparatele delicioase. Avem o echipă tânără, care pune suflet în calitatea serviciilor, iar împreună cu dumneavoastră putem crea dimineți, după amieze și seri frumoase! Nu în ultimul rând, vederea panoramică spre lac ne îmbie să visăm la o viață mai frumoasă în timp ce sorbim dintr-o cafea bună sau dintr-un fresh de fructe proaspete!

Gloria Jean’s Coffees

Gloria Jean’s Coffees şi-a început activitatea comercială într-un mic magazin de cafea şi cadouri în Chicago S.U.A., în 1979. Din acel moment Gloria Jean’s Coffees s-a dezvoltat ca o companie de cafea gourmet şi specialităţi de cafea reuşind, de-a lungul anilor, să ajungă un brand recunoscut international. Din 1996 a continuat cu deschiderea mai multor cafenele în Australia, devenind cel mai mare lanţ de cafenele din zonă.

Cafeneaua Gloria Jean’s Coffees Constanţa dispune de o terasă generoasă, de 80 de locuri, realizată în conceptul de pădure urbană, iar spaţiul interior de 20 de locuri, oferă clienţilor săi o experienţă minunată în lumea cafelei. Vă aşteptăm zilnic în intervalul orar 8.30-22.00, cu o gamă variată de cafea gourmet, ceaiuri, băuturi reci făcute din cafea sau fructe, dar şi numeroase sortimente de prăjituri.

Dragostea ta pentru cafeaua gourmet şi gustul său desăvârşit ne face să încercăm tot timpul să fim mai aproape de tine!

Starbucks

Afirmaţia că Starbucks achiziţionează şi prăjeşte boabe întregi de cafea de înaltă calitate este foarte adevărată. Aceasta este în esenţă ceea ce facem – dar este doar o mică parte a poveştii.
Cafenelele noastre au devenit un reper pentru iubitorii de cafea de oriunde. De ce insistă să vină la Starbucks? Deoarece au încredere că vor beneficia oricând de servicii veritabile, de o atmosferă primitoare şi de o ceaşcă de cafea superbă, prăjită şi filtrată cu pricepere.
Aşteptaţi-vă să primiţi mai mult decât o simplă cafea
Suntem pasionaţi de cafea şi vă oferim toate serviciile care să garanteze o experienţă plină de satisfacţii în cafenea. Mai oferim şi o selecţie de ceaiuri Tazo® premium, produse fine de patiserie şi alte bunătăţi delicioase cu care să vă delectaţi papilele gustative. Iar muzica pe care o ascultaţi în magazin este special aleasă pentru măiestrie şi farmec.
Oamenii vin la Starbucks pentru a sta de vorbă, la întâlniri sau pentru a lucra. Reprezentăm locul de întâlnire din cartier, o parte a rutinei zilnice – şi nu ne-am putea dori nimic mai mult. Veniţi să ne cunoaşteţi şi vă veţi convinge: suntem mult mai mult decât o cafea.

Paul

Cu o tradiție de peste 120 de ani, Paul își întâmpină clienții cu celebrele rețete clasice ale patiseriei franceze care oferă gusturi și arome sofisticate!

Moo Cafe

Conceptul Moo, îmbină servicii și produse de patiserie, gelaterie și cafenea într-o locație care te încântă prin amenajare și prin distincție.

Căutăm naturalul, gustul și originalitatea.

La Moo vei găsi cafea atent selecționată, de care poți să te bucuri în locație, la fel de bine cum o poți lua și la pachet la un preț special din zona de Buy&Go. Un espresso italian autentic găsești doar la noi în locație, de o calitate superioară, cafea măcinată instant și preparată pe loc la un espressor profesional de înaltă calitate.

Știm cu toții că dulciurile sunt prieteni de nădejde atunci când suntem supărați. Și ce e mai bun ca dulciurile sincere? Am căutat, am încercat și am selecționat atent dintre sute de rețete italiene și franțuzești și le respectăm întocmai, în propriile laboratoare, folosind întotdeauna ingrediente super-premium. Te așteptăm să încerci faimoasele cheesecake-uri și delicioasele macarons printre multe alte dulciuri sincere.

Înghețata artizanală italiană are o textură delicată și un gust inconfundabil ce este dat exclusiv de cele mai bune ingrediente și de bogația fructelor astfel încât ceea ce creăm să rămână mereu cea mai buna înghețată din oraș.

Te provocăm să cunoști produsele care îți trezesc simțurile!

De la Moo, elanul pofticios! Acum în City Park Mall!