Sevda

La Sevda, ştim că bijuteriile sunt o parte esențială în viața unei femei, iar țelul nostru este să înfrumuseţăm viața femeilor nu doar cu bijuterii din aur, argint şi diamante, dar și cu amintiri, secrete și dorințe, pentru că prin bijuterii rămân aprinse legăturile între dorințele trecute, prezente și viitoare.

Cu fiecare bijuterie Sevda, ne dorim să creem o Dorinţă împlinită şi prin fiecare dorinţă împlintă să colorăm personalitatea şi spiritul femeii, să o încurajăm să se descopere pe sine şi să aleagă cine vrea să fie, să vadă frumuseţea, să dea amploare emoţiilor şi culoare gândurilor.

Aşa cum prin bijuterii ne dorim să înfrumuseţăm viaţa femeilor, prin colecţiile noastre de obiecte de cristal Boemia, obiecte argintate şi obiecte decorative ne dorim să fim o sursă de inspiraţie în alegerea obiectelor cu care vă personalizaţi casa, precum şi a celor pe care le oferiţi cadou, obiecte ce surprind caracterul şi pasiunile dumneavoastră.

De peste 20 de ani, magazinele Sevda crează legături între bijuterii, obiecte decorative şi poveştile clienţilor, prin bijuterii din aur, argint şi diamante, dar şi obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate şi obiecte decorative.

Te invităm în magazinele Sevda să descoperi gama noastră de inele, cercei, brăţări, lanţuri, coliere, pandantive şi seturi din aur, argint şi diamante, dar şi gama de obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate, obiecte din argint şi obiecte decorative.

Claire’s

Claire’s Stores Inc este unul dintre liderii pieței de retail dedicați accesoriilor și bijuteriilor fashion create special pentru femei, adolescente, fete și copii. Viziunea brandului este aceea de a inspira fetele și femeile din întreaga lume să evolueze, oferindu-le produse și experiențe care le îndrumă să își dezvolte stilul personal, încurajând exprimarea individualității fiecărei fete și pasiunea pentru stil, oferindu-i o mare varietate de produse, de calitate bună, în magazine cu design inedit, care să povestească despre cine este ea și ce își dorește să devină. Brandurile și universurile Claire’s Stores Inc, definite de distracție, inovație și explorare, vor da naștere poveștilor personale și vor îndeplini dorințele comunităților cu care sunt în legătură. Gama de produse este unică, iar peste 90% din articolele Claire’s® sunt patentate.
Claire’s® este marca prezentă în 44 de țări prin magazine proprii sau francize. Claire’s® oferă o experiență diferită și amuzantă în magazine mulțumită unei expuneri tip „căutare de comori” care încurajează consumatorul să ne viziteze frecvent pentru a explora și pentru a găsi produsele preferate. Claire’s® este „cea mai bună prietenă” și destinația preferată de shopping pentru adolescente, fete și copii. Claire’s® este prezentă în 44 de țări prin intermediul a 2720 de magazine în America de Nord, Europa și China și 414 magazine francizate în numeroase alte locații.
Brandurile Claire’s® inspiră voie bună, inovație și noutate, clădind astfel povești personale, urmând a îndeplini aspirațiile comunităților în care sunt prezenți.

Kultho

Simboluri ale rafinamentului și elegantei, magazinele KULTHO creează spațiul perfect pentru o experiență unică în universul fascinant al bijuteriilor și ceasurilor.

Magazinele KULTHO prezintă branduri de bijuterii de lux cu tradiție artizanală și inspirație modernă, unde procesul de prelucrare îmbină talentul cu tehnologia de ultimă oră. Adevărate capodopere de artă, bijuteriile din aur cu diamante semnifică eternitatea, datorită rezistenței și purității excepționale ce le caracterizează. Strălucirea diamantelor vă poate însoți în momente speciale precum: ziua nunții sau celebrarea bucuriei de a fi mamă. În căutarea diamantelor perfecte, am ales bijuterii create de renumite branduri premium: Annamaria Cammilli, Chaumet, Carrera y Carrera, Chimento, Marco Bicego, Dinh Van, Mikimoto, Giorgio Visconti, Messika, Roberto Coin, Salvini, Baraka, Zancan.

Renumite manufacturi și branduri cu o istorie impresionantă creează în fiecare an ceasuri excepționale, adevărate embleme ale orologeriei de lux, ce îmbină excelența, eleganța estetică și farmecul peren. Expertiza ceasornicarilor, perfecționată de-a lungul istoriei, impresionează în fiecare an prin continua încercare de a atinge perfecțiunea Breitling, Baume&Mercier, Longines, Rado, Frederique Constant, Grand Seiko, Hermes, Perelet, Louis Erard, Maurice Lacroix, Oris.

Fossil

Mereu inspirat, mereu creativ – Fossil este un brand american de lifestyle ale cărui origini sunt sinonime cu designul autentic clasic și vintage.
De la optimismul curentului mid-century și până la curiozitatea erei moderne, obsesia Fossil pentru stil (echivalenta pasiunii pentru un hobby) reflectă cu fidelitate valorile sale: genți de calitate superioară, perfect adaptate designului clasic, ceasuri speciale create în culori și materiale atrăgătoare și bijuterii îndrăznețe ce iți completează lookul.
Fossil se adresează persoanelor îndrăznețe și originale, cu un stil de viață activ și diversificat.