Cannes 2017 by Cristina Bazavan: Cele mai chic ținute street style

E în plină desfășurare festivalul de film de la Cannes și toată floarea cea vestită a modei se află pe Croisette, așa că spectacolul nu e doar în sălile de proiecție ci și pe stradă.

Sunt Cristina Bazavan și sunt unul dintre jurnaliștii norocoși care au fost la Festivalul de Film de la Cannes măcar o dată, așa că pot să vă povestesc puțin din culise, din ce nu se vede la televizor.

Vedetele cele mai importante stau de obicei în apartamente rezervate în luxosul hotel Martinez care se află în capătul diametral opus al sălii mari de proiecție a filmelor. Le leagă Le Boulevard de la Croisette, locul destinat promenadei și magazinelor super luxoase, bulevard aflat foarte aproape de plajă.

În interiorul hotelului, în apartamente special amenajate sunt camerele de machiaj. Agenții vedetelor fac programările și, în funcție de cât de mare e starul pe care trebuie să-l aibă în grijă (pe scara box office-ului, nu a kilogramelor), oamenii de la make-up își fac treaba fie în apartamentul celebrității, fie aceasta vine la „cabina de machiaj” la ora la care a fost programată.

Pentru că se știe că la Martinez sunt cele mai multe vedete pe centimetru pătrat, în fața hotelului e o nebunie de fani și paparazzo, așa că starurile care sunt obișnuite cu cursul lucrurilor o iau… prin bucătărie și ies prin spate departe de ochii curioșilor. Cred că bucătarii de la Martinez au văzut aproape la fel de multe vedete ca și selecționerul festivalului Thierry Fremaux.

*

Știti deja  că avem o echipa la Cannes care surprinde pentru dvs imagini inedite de pe covorul roșu sau de pe stradă. Mai știți că încercăm să vă arătam că va puteți îmbrăca la fel ca la Cannes, doar cu o mică excursie în City Park Constanța.

Iată dovada:

look 1 cannes

O ținută foarte în trend, cu un blazer pajama dar și cu un mix de culori puternice. Un look vesel și proaspăt.

L-am „replicat” cu versiuni descoperite în magazinul Koton și în Reserved.

look1-cannes look2-cannes

Dacă tot suntem în magazinul Koton, mă gândesc că ar fi bine să mai vedem un look de pe Croisette care poate fi adaptat aici. Vă rog mult să vă uitați cu atenție la atitudinea doamnei: e departe de a avea un corp de manechin, la prima vedere ai spune că nu e chiar bine să poarte încălțaminte sport cu această rochie, chiar dacă e în trend această combinație. Și totuși, modul în care poartă hainele face foarte foarte mult diferența și salveză orice abatere de la șablonul estetic oficial recunoscut.

Am găsit o rochie asemănătoare la Koton, cum spuneam, iar încălțămintea la Benvenutti.

look3-cannes

Un look pe care îl vom vedea toată vara, combinații de denim, cu volumetrii diferite. Noi i-am dat un twist cu… papucii cu blană. Întregul look l-am obținut în magazinul Reserved.

look5-cannes

Vino și tu în magazinele de fashion din City Park Mall să descoperi piesele perfecte pentru o vară de vedetă!

 

 

 

Comentariile sunt închise.