bigstep: încălțăminte perfectă pentru primii pași în viață

Înainte de a începe să meargă, bebelușii au nevoie de protecție și susținere. Astfel, încălțămintea pentru bebeluși este foarte importantă și nu trebuie neglijată.

Ideal ar fi ca primii paşi ai copilului să fie exersaţi în pantofiori cu talpă moale de piele, pentru că doar aceasta îi permite să-şi flexeze tălpiţa în întregime, să simtă perfect solul şi fiecare denivelare a acestuia, să-şi întindă degetele pentru o mai bună stabilitate. Talpa moale de piele îi oferă protecţie pentru suprafeţele reci şi alunecoase, însă lasă piciorul să se mişte liber, copilul putând astfel să-şi exerseze toţi muşchii şi să-şi dezvolte un mers corect.

În noul magazin bigstep din City Park Mall poți găsi încălțăminte de calitate, perfectă pentru primii pași. Uite care sunt mărcile îndrăgite de părinți:

Biomecanics

Încălțăminte pentru copii de la biomecanics este special creată pentru un mers frumos și sănătos.

biomecanisc-bigstep

Pablosky

În prezent, brand-ul spaniol Pablosky este unul din liderii producătorilor de încălțăminte pentru copii, cu o producție anuală ce depașește 2,3 milioane de perechi de pantofi, sandale și ghetuțe. Pantofii pentru copii Pablosky sunt apreciați pentru că sunt creați pentru a se adapta stilului și nevoilor tuturor copiilor.

pablovsky-bigstep

Garvalin 

Delicați, colorați, ușori și confortabili, acești pantofiori pentru bebeluși realizați de Garvalin, sunt alegerea perfectă pentru sezonul primăvară/vară.

garvalin-bigstep

 

Vino și tu la bigstep City Park Mall să descoperi încățămintea perfectă pentru cei mici.