Am intrat în anotimpul distracției la Gymboland City Park Mall

Ai auzit? În  octombrie înălțăm zmeie și eliberăm zâmbete întrucât mult așteptata locație Gymboland din City Park Mall Constanța își deschide porțile spre a adăposti spiritele aventuriere  de pretutindeni.

Micii exploratori sunt invitați să pună stăpânire pe cârmă și să își ghideze propria  călătorie prin ținutul încă nestrăbătut, mânați de dorința de a aduce la mal comorile ce îi întâmpină la tot pasul.

Începând cu cele cinci Căsuțe Tematice,  marea plajă a copilariei eterne prinde viață și se umple de culoare, iar tainele fiecăreia ies la iveală:

Căsuța multi-senzorială are ca scop realizarea echilibrării percepţiei şi toleranţei senzoriale la stimuli din mediul înconjurător, într-un spațiu controlat și familiar.

Căsuța cognitivă pune la dispoziție  informații geografice  aplicate sub forma de joc puzzle, deschizând astfel noi orizonturi pentru preșcolari.

Căsuța muzicală aduce cu sine  instrumente captivante care ajută în îmbunătățirea  coordonării dintre auz, atingere și văz.

Căsuța misterelor expune cu mândrie un peisaj interactiv care ii poartă pe cei mici într-o incursiune pe o navă unde pot cunoaște numai pirați prietenoși.

Căsuța creativității eliberează o mare de piese din care se pot construi nenumărate elemente avand ca sursa comună  izvorul Imaginației.

Cum dezvoltarea motricității a devenit o preocupare primară într-o lume tot mai sufocată de sedentarism, prin impunătoarea structură modulară echipată cu multiple atracții complexe, cât și prin echipamentele  gonflabile sau rotative extrem de antrenante, Gymboland încurajeaza mișcarea controlată, stabilind în același timp și cele mai potrivite modalități de comunicare interpersonală.

Și fiindcă nu este loc de omisiuni sau de abateri de la regulă, se anunță și de această dată o premieră în România de care cei mici se pot bucura cu toate simțurile.  Mărețul panou cu senzori angrenează o mobilizare de forțe al cărei scop este eliberarea peștilor captivi din năvod –  o adevărată provocare!

Gymboland promovează un singur anotimp – al distracției,  pe tot parcursul anului și garantează  că surprizele se țin lanț și copiii vor veni de fiecare dată tot mai încântați și mai dornici de a descoperi adevaratul sens al jocului.