7 farduri de ochi de care te vei îndrăgosti!

Urban Decay de la Sephora 

machiaj-ochi-sephora-urban-decay

Noua paletă Tenant din colecția UD Jean-Michel Basquiat include opt nuanțe inspirate din munca celebrului artist. Fiecare nuanță are la baza Sistemul Pigment Infusion pentru culoare bogată, mătăsoasă, rezistentă și ușor de omogenizat. În plus, paleta conține și o pensulă cu dublu-capăt.

Eye Shadow X 9: Burgundy Times Nine de la M.A.C  Cometics

machiaj-mac-cosmetics

O paletă perfectă pentru iubitoarele nuanțelor burgundy.

Ultime Multi-Finish Shadow Palette de la NYX 

nyx-ultimate-multi-finish-shadow

Disponibile în patru combinații de culori aceste palete sunt perfecte pentru un machiaj vibrant.

VAMP! metallic eyeshadow de la Pupa

machiaj-vamp-pupa

Fardurile de ochi în nuanțe metalice de la Pupa au o textură lejeră care rezistă în timp. Culoarea fardului este super intensă și se întinde uniform, fară a lăsa urme.

Lancôme La Palette La Rôse – Douglas

machiaj-ochi-douglas

Perfecționează-ți lookul de vară cu această nouă paletă Lancome ”all in one” – La Palette La Rose. Creată împreună cu makeup artista cunoscută și pe Youtube, Lisa Eldridge, aceasta are 6 nuanțe de farduri, 2 nuanțe de roz mat pentru buze și o bază pentru buze.

Modern Renaissance Palette de la Anastasia Beverly Hills

machiaj-ochi-anastasia

O colecție esențială de farduri pentru ochi, care include 14 nuanțe, inclusiv tonuri neutre și de fructe de pădure. Astfel, combinațiile de nuanțe sunt surprinzătoare și se poate trece foarte ușor de la un machiaj lejer, de zi, la unul spectaculos, de seară.

Loose Mineral Make-Up PRO de la Cupio 

machiaj-ochi-cupio

Loose Mineral Cupio Make-Up PRO este un fard de ochi mineral care poate fi folosit pentru machiajul de zi cu zi sau pentru machiajul de seară, dacă este aplicat în strat mai gros. Important de reținut este că fardurile Cupio Make-Up PRO nu conțin parabeni și talc.