3xCool: Vești bune pentru fanii Harry Potter, Star Wars a capella sună incredibil și un tip din Chicago a găsit cum să agațe

#1: Fanii Harry Potter au primit cea mai bună veste

După o pauză lungă de la apariția ultimului film din seria Harry Potter, J K Rowling tocmai și-a făcut fanii fericiți. Trailerul ecranizării ultimelei cărți Fantastic Beasts and Where to Find Them a apărut online. Cartea pe care se bazează povestea este un manual pe care Harry Potter a studiat la Hogwarts și conține o mulțime de ființe fantastice din lumea vrăjitorului. În rolul principal e câștigătorul premiului Oscar Eddie Redmayne, iar trailerul ne face să stăm cu sufletul la gură până în noiembrie 2016, când va avea loc premiera mondială.

 

#2: Cât de bine sună tema muzicală Star Wars a capella!

Super popularul Jimmy Fallon, gazda showului The Tonight Show a realizat un video a capella cu toată distribuția filmului, în care cântă pe voci coloana sonoră a filmului. Apariții speciale: Jimmy și trupa The Roots cântă cu Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Gwendoline Christie, Lupita Nyong’o, Carrie Fisher și Harrison Ford. Sună perfect, nu?

 

#3: Un tip a alergat fără tricou și a devenit viral

So this just happened. Enjoying the weather, are you, „Ethan”?

Posted by WGN TV on Sunday, 13 December 2015

Această iarnă friguroasă, un bărbat a alergat fără tricou prin Chicago fix în timpul prognozei meteo transmise în direct pe postul de televiziune WGN 9. Ce am aflat despre el: îl cheamă Ethan, e pasionat de sport, are 24 ani și este singur, dar în căutare de prietenă. Video-ul a făcut repede înconjurul globului spre satisfacția sexului frumos. Credem că este mai eficient decât orice anunț la matrimoniale!

 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile cool adunate de noi săptămânal din lumea largă, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul City Park Mall sau citește aici rubrica 3xCool!