3xCool: Află cum arată videoul anului, ce culori purtăm în 2016 și ce efecte poate avea Instagramul!

#1: Cum a arătat anul acesta pe internet?

Regizorul și monteurul Luc Bergeron tocmai ne-a făcut pe toți puțin mai fericiți. Pentru al 8-lea an consecutiv, a realizat un montaj cu 506 videouri virale ale anului 2015 pe net. Acest clip de 21 de minute tocmai ne-a sintetizat tot ce a fost mai bun pe world wide web anul acesta!

 

#2: Pantone a făcut o alegere șoc!

image2

Compania Pantone, care dă în fiecare an tonul tendințelor cromatice, a făcut o alegere surprinzătoare. Pentru prima dată, anul 2016 va fi definit de două culori: un bleu (Serenity) și un roz (Rose Quartz). De-abia așteptăm să vedem cum vor arăta colecțiile brandurilor noastre preferate adaptate acestor două culori!

Sursa foto: pantone.com

 

#3: Cum arată un selfie stick uman?

Husbands of Instagram e clipul care a făcut înconjurul netului zilele astea. În spatele fiecărei fashioniste pasionate de Instagram, se află câte un bărbat folosit pe post de selfie stick uman, care oftează la vremurile în care își mâncau prânzul fără să-l pozeze. Promitem că videoul e savuros!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile cool adunate de noi săptămânal din lumea largă, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul City Park Mall sau citește aici rubrica 3xCool!