STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Brățară cu element de aur, scanner Handyscan, selfie stick Myria și multe altele.

INTRĂ ÎN JOC
City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

3 orașe de vis de vizitat în sudul Franței vara aceasta!

11 august 2017
3-orase-de-vizitat-in-sudul-frantei640x286
Franța nu numai că este țara de unde provin cele mai delicioase produse de patiserie, muzică romantică, tot felul de brânzeturi care mai de care mai delicioase, dar este și o minunată destinație de vacanță. Sudul Franței este una din cele mai romantice zone din Europa și de aceea noi ne-am gândit să vă prezentăm 3 orașe unde îți poți petrece luna de miere dar și o vacanță perfectă în doi:

# Eze

La o foarte mică distanță de haosul Coastei de Azur se află acest mic sătuc romantic, plin de farmec și străduțe înguste, magazine cu produse locale și cafenele micuțe asunse printre atelierele artiștilor.

Eze

Sursă photo: Pinterest

#Port de Saint-Jean-Cap-Ferrat

În Cap-Ferrat există una din cele mai frumoase plaje din sudul Franței: plaja Paloma. Chiar dacă este acoperită cu pietre, asta nu înseamnă că nu are farmecul specific zonei. Pont: încercați să prindeți răsăritul, este mirific.

Port de Saint-Jean-Cap-Ferrat

#Île Sainte-Marguerite

Dacă vreți să vizitați romantica insulă Sainte-Marguerite,unde se spune că ar fi stat întemnițat omul cu masca de fier din romanul lui Dumas cu același nume, puteți lua vaporul din Cannes și cu siguranță o să aveți parte de o zi de neuitat!

Île Sainte-Marguerite

Acestea fiind spuse, noi te așteptăm la Christian Tour din City Park Mall să găsești oferta perfectă pentru vacanța ta romantică din sudul Franței!

Abonează-te la newsletter-ul City Park Mall

Mă abonez
Adresa de e-mail nu este corectă
Dacă ți-a plăcut acest articol,
urmăreşte City Park Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of