3 filme noi pe care merită să le vezi la cinema

Star Trek dincolo de infinit/ Star Trek Beyond

Un film mult-așteptat nu doar de fanii genului, ci de toți cinefilii! Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho și Anton Yelchin își reiau rolurile din primele două filme, în timp ce Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția excelentă a noii aventuri Star Trek. De data aceasta, echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. Echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Gen: SF, acțiune.

Regie: Justin Lin.

Actori: Zoe Saldana, Zachary Quinto, Idris Elba, Chris Pine.

Premieră: 20 iulie 2016.

 

Detectivul, Mafia și Cartoforul/ Skiptrace

Skiptrace e povestea lui Bennie Chan (Jackie Chan), un detectiv care e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu. Când nepoata lui Bennie, Samantha (Bingbing Fan), intră în belele cu sindicatul crimei condus de Wong, Bennie se decide să-l găsească pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație, nimeni altul decât șmecherașul cartofor Connor Watts (Johnny Knoville). Bennie descoperă repede că Connor știe lucruri despre Wong care l-ar arunca pentru totdeauna după gratii pe omul de afaceri corupt. Pornind într-o cursă contracronometru ca să-l predea pe Connor în Hong Kong, cei doi parteneri improbabili au parte de o aventură incitantă care înconjoară tot globul, din munții Mongoliei până în deșertul Gobi.

Gen: Comedie.

Regie: Renny Harlin.

Actori: Jackie Chan, Bingbing Fan, Johnny Knoxville.

Premieră: 20 iulie 2016.

 

Epoca de Gheață: Ploaie de Meteoriți 3D/ Ice Age: Collision Course

Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice ce transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață. Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego și restul turmei trebuie să plece de acasă și să pornească într-o expediție plină de comedie şi aventură, în timp ce călătoresc spre noi ținuturi exotice și se confruntă cu o serie de personaje inedite.

Gen: Animație.

Regie: Mike Thurmeier, Galen T. Chu.

Voci: Jennifer Lopez, John Leguizamo, Ray Romano, Denis Leary.