3 filme de văzut la cinema în această săptămână!

DIRTY GRANDPA: Bunicul dezlănțuit

 

Un film în care joacă Robert DeNiro? Știi că nu trebuie să îl ratezi, cu atât mai mult atunci când este vorba despre o comedie plină de umor. Jason este un tip care trăiește după principii și reguli, care urmează să se căsătorească. Excat înainte de marele evenimente acesta este păcălit să călătorească împreună cu bunicul său, rol interpretat de Robert DeNiro.

Călătoria este plină de periăeții si situații amuzante! Dacă îți dorești o porție zdravănă de râs, trebuie să vezi această comedie!

 

THE FINEST HOURS: Furtuna extremă (4DX, 3D)

”The finest hours” spune povestea celei mai îngrozitoare furtuni din SUA, ce a distrus o bună parte a Coastei De Est, în 1952. Inspirat din fapte reale, filmul aduce la suprafață eroismul și momentele dramatice prin care a trecut echipajul navei petrolier SS Pendleton, care a fost literalmente rupt în două.

Membrii echipajului trebuie să acționeze cât mai repede pentru a salva oamenii prinși în navă.

Din distribuție fac parte Casey Affleck și Chris Pine, un duo ce merită admirat!

 

FIFTY SHADES OF BLACK: Cincizeci de umbre ale lui Black

Dacă ți-a plăcut mai mult sau mai puțin filmul ”Fifty Shades of Grey”, această parodie la adresa atât de popularei ecranizări, te va amuza! Cu siguranță!

Unul dintre scenariștii acestui film, și actorul principal, este Marlon Wayans, cunoscut pentru filme ca ”White Chicks” sau ”Scary Movie”, așadar hohotele de râs sunt garantate!

Cinema City din City Park Mall Constanța te așteaptă să te bucuri de cele mai interesante filme!

CLICK AICI PENTRU PROGRAM ȘI REZERVĂRI »