3 destinații perfecte pentru vacanța de toamnă!

Toamna vine la pachet cu vreme rece dar și cu destinații de weekend care să te relaxeze și să te facă să vezi viața în superbile culori de toamnă!

În Romania

delta-dunarii-toamna

 

Toamna stațiunile montane din România sunt preferatele multora dintre noi. Culorile pe care le îmbracă natura în această perioadă ne fascinează și ne îndeamnă la meditație și visare. Dacă îți dorești o vacanță altfel toamna aceasta îți propunem să nu excluzi Delta Dunării din posibilele destinații de weekend. În plus, pentru weekend-ul prelungit de 1 decembrie TUI Travel Center ți-a pregătit oferte speciale și poți alege să petreci românește în locuri de o frumusețe rară.

În Europa

slider-3-destinatii-turistice

Orașele europene sunt pline de culoare și au un farmec aparte toamna. Chiar dacă ne-a fost greu să alegem, suntem de părere că Florența poate fi considerată destinația perfectă de toamnă. Este un oraș romantic dar plin de atracții culturale. În funcție de starea de spirit sau de interese, poți să te plimbi prin oraș și să descoperi farmecul fiecărei străduțe în parte sau poți să vizitezi faimoasele muzee și galerii de artă din Florența.

Pe glob

toamna-new-york

 

Dacă este să punem la socoteală doar zecile de filme pe care le-am văzut cu toții, nu ai cum să nu iubești New York-ul toamna. Chiar și locuitorii marii metropole americane recunosc că toamna este cel mai frumos anotimp în care poți să vizitezi orașul. Farmecul acestuia nu este dat doar de culorile pe care le are faimosul Central Park ci și de nenumăratele evenimente și festivaluri de sezon. Începând cu Annual Punkin’ Chunkin’ Festival și până la petrecerile de Halloween din oraș, o toamnă la New York este plină cu distracție, aventură și romantism.

Dacă ți-am deschis apetitul pentru vacanță, vino și tu la TUI Travel Center City Park Mall să îți rezervi destinația preferată!