3 aplicații care te vor ajuta să ai o vacanță perfectă

Ah, mult așteptata vacanță de vară este deja în toi. Este momentul pentru relaxare și momente de neuitat. Știm cu toții ce presupune o vacanță: o sumedenie de planuri, rezervări la hotel, liste cu obiectivele turistice pe care vrem să le bifăm, bagaje peste bagaje și multă, multă agitație. Și ne promitem mereu că pe viitor ne vom organiza mai bine, dar parcă nu reușim să punem lucrurile la punct așa cum ar trebui.

Tehnologia poate fi și de această dată prietena noastră. Uite ce aplicații utile trebuie să descarci atunci când te pregătești să mergi în concediu:

TripIt -funcționează foarte simplu. Adună toate datele referitoare la vacanța ta pe care le ai stocate pe mail (bilete de avion, rezervări la hoteluri, închirieri de mașini) și îți creează un itinerariu cronologic cu toate informațiile de care ai nevoie.

Eventseeker – această apli­caţie merge mai departe de un simplu ghid de călători şi ne spune ce expoziţii, târguri, concerte, festivaluri gastrono­mice sau alte evenimente se desfășoară în zonă în perioa­da în care suntem în vacanţă.

Citymapper – atunci când ești într-un oraș nou, transportul în comun poate fi cea mai accesibilă metodă de a te deplasa în toate locațiile pe care îți dorești să le vizitezi. Cu citymapper poți să te abonezi la anumite linii de tren sau autobuz, iar aplicația te poate alerta când trebuie să te pregătești de plecare.

city-mapper-app

Pe lângă aplicațiile perfecte pentru organizarea vacanței, nu trebuie să ignorăm că avem nevoie de cele mai bune telefoane pe care acestea să ruleze. Pe acestea le găsim, alături de accesoriile perfecte, la Quickmobile City Park Mall:

telefoane-mobile-quickmobile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *